U ugurcan44 Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:55 #1 SteelSeries Apex Pro TKL 3 var ama OLED ekranda sistem sicaklik degerleri goruntuleyemiyorum. Gg uygulamasinda System monitör görünmüyor. Nasıl çözebilirim bunu?
SteelSeries Apex Pro TKL 3 var ama OLED ekranda sistem sicaklik degerleri goruntuleyemiyorum. Gg uygulamasinda System monitör görünmüyor. Nasıl çözebilirim bunu?
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.690 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:59 #2 O uygulama, sistemde açık oluşturduğu için kaldırdı SS. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS U ugurcan44 Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:00 #3 Anladım teşekkür ederim dinkulturuogretmeni dedi: O uygulama, sistemde açık oluşturduğu için kaldırdı SS Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Anladım teşekkür ederim dinkulturuogretmeni dedi: O uygulama, sistemde açık oluşturduğu için kaldırdı SS Genişletmek için tıkla...