MTN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #11 mustaine dedi: Sürekli hareketli yazılar bildiğim kadarıyla. Kolay kolay burn in olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsi farklı kişiler, benimkinin fotoğraflarını bulamadım, bulsam onu atardım.
mustaine dedi: Sürekli hareketli yazılar bildiğim kadarıyla. Kolay kolay burn in olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsi farklı kişiler, benimkinin fotoğraflarını bulamadım, bulsam onu atardım.
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 25 Aralık 2022 #12 MTN dedi: Hepsi farklı kişiler, benimkinin fotoğraflarını bulamadım, bulsam onu atardım. Genişletmek için tıkla... İnandıramıyoruz hocam, adam bozmuşsun diyor klavyeyi.
MTN dedi: Hepsi farklı kişiler, benimkinin fotoğraflarını bulamadım, bulsam onu atardım. Genişletmek için tıkla... İnandıramıyoruz hocam, adam bozmuşsun diyor klavyeyi.
denizdeni Hectopat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 225 Çözümler 3 25 Aralık 2022 #13 Burn-in'in tanımını gösteriyorlar hâlâ bozmuşsun diyor. Hatalı olduğunu kabul etmek bu kadar zor değil ya.
Burn-in'in tanımını gösteriyorlar hâlâ bozmuşsun diyor. Hatalı olduğunu kabul etmek bu kadar zor değil ya.
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Haziran 2023 #14 Hocam sesi incelemelerde bazı yerlerde plastik gibi bazı yerlerde tok geliyor. Kullananlara soruyorum sesi red Switch'e benziyor mu ve sesi plastik gibi mi?
Hocam sesi incelemelerde bazı yerlerde plastik gibi bazı yerlerde tok geliyor. Kullananlara soruyorum sesi red Switch'e benziyor mu ve sesi plastik gibi mi?