Feix Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Merhaba, bugün Amazon'dan Apex Pro TKL satın aldım fakat bir konu kafama çok takıldı. Alırken kaç yılına ait olduğu yazmıyordu. Bunu gelince nasıl anlayabilirim, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2024
Merhaba, bugün Amazon'dan Apex Pro TKL satın aldım fakat bir konu kafama çok takıldı. Alırken kaç yılına ait olduğu yazmıyordu. Bunu gelince nasıl anlayabilirim, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? İyi günler.
Çözüm MSİ MEG Z790 GODLIKE 9 Mart 2024 Genelde kutuların üstüne seri no yanlarında yazar bazen seri no içine de yazar veya İngilizce olarak üretim tarihi diye yazar.
Genelde kutuların üstüne seri no yanlarında yazar bazen seri no içine de yazar veya İngilizce olarak üretim tarihi diye yazar.
B baba77 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 Ne fark edecek ki? Artı 0 Eksi
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 9 Mart 2024 #3 Genelde kutuların üstüne seri no yanlarında yazar bazen seri no içine de yazar veya İngilizce olarak üretim tarihi diye yazar. Artı 0 Eksi Çözüm
Genelde kutuların üstüne seri no yanlarında yazar bazen seri no içine de yazar veya İngilizce olarak üretim tarihi diye yazar.