Sarp Kuzey
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Rtx 4080
İ9 13900HX
32GB DDR5 5600 MHZ RAM
12000/10000LİK 1TB SSD
Öncelikle iyi akşamlar, malum yaz tatiline sayılı günler kaldı ve benim de klavyem çok eskidi. 3 tane klavye arasında kaldım. Yardım edebilir misiniz? Birisi bu:
www.akakce.com
Bunun fiyatı en uygunu ama %100'den buna geçersem kullanabilir miyim bilmiyorum.
Diğeri ise.
Apex Pro'ya fiyatını hak etmez diyorlar azolthun siyah halinde ise çift tıklama problemi var diyorlar ama beyazın switchleri farklı oldugundan bir sıkıntıyla karsılasan görmedim seçim için yardım edebilirseniz çok mutlu olurum iyi akşamlar.
SteelSeries Apex Pro Mini Wireless İngilizce Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex Pro Mini Wireless İngilizce Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex Pro Mini Wireless İngilizce Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunun fiyatı en uygunu ama %100'den buna geçersem kullanabilir miyim bilmiyorum.
Diğeri ise.
Apex Pro'ya fiyatını hak etmez diyorlar azolthun siyah halinde ise çift tıklama problemi var diyorlar ama beyazın switchleri farklı oldugundan bir sıkıntıyla karsılasan görmedim seçim için yardım edebilirseniz çok mutlu olurum iyi akşamlar.
Son düzenleyen: Moderatör: