Q Quadaxir Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Herkese iyi günler, SteelSeries Apex 5 kullanıyorum. Format attıktan sonra ses tekerleği çalışmamaya başladı. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2023
Herkese iyi günler, SteelSeries Apex 5 kullanıyorum. Format attıktan sonra ses tekerleği çalışmamaya başladı. Ne yapmalıyım?
HYRAXA Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.970 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU RTX 3050 6GB CPU AMD Ryzen 5 7640HS RAM : 2X8 16 GB DDR5 işletim sistemi: Windows 11 Pro Laptop: HP Victus 16-S0057NT Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #2 Yazılımını kurdunuzmu.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.239 Makaleler 3 Çözümler 83 4 Kasım 2023 #3 Quadaxir dedi: Herkese iyi günler, SteelSeries Apex 5 kullanıyorum. Format attıktan sonra ses tekerleği çalışmamaya başladı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Steelseries GG kurun.
Quadaxir dedi: Herkese iyi günler, SteelSeries Apex 5 kullanıyorum. Format attıktan sonra ses tekerleği çalışmamaya başladı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Steelseries GG kurun.
Q Quadaxir Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #4 Yazılımı kurdum fakat değişen bir şey olmadı. Bilgisayar ilk açıldığında çalışıyor fakat 30 saniye sonra çalışmıyor.
Yazılımı kurdum fakat değişen bir şey olmadı. Bilgisayar ilk açıldığında çalışıyor fakat 30 saniye sonra çalışmıyor.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.239 Makaleler 3 Çözümler 83 4 Kasım 2023 #5 Quadaxir dedi: Yazılımı kurdum fakat değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Yazılımı eski sürümden olduğu için öyle bir bug olabilir. Klavyeye reset atabilir misin? My keyboard is experiencing software issues
Quadaxir dedi: Yazılımı kurdum fakat değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Yazılımı eski sürümden olduğu için öyle bir bug olabilir. Klavyeye reset atabilir misin? My keyboard is experiencing software issues
Q Quadaxir Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #6 Maxtoric dedi: Yazılımı eski sürümden olduğu için öyle bir bug olabilir. Klavyeye reset atabilir misin? My keyboard is experiencing software iss Genişletmek için tıkla... Klavyeye reset attım. Klavyede herhangi bir sorun yok fakat bilgisayarın ses açma kapama işlevini yerine getirmiyor hala.
Maxtoric dedi: Yazılımı eski sürümden olduğu için öyle bir bug olabilir. Klavyeye reset atabilir misin? My keyboard is experiencing software iss Genişletmek için tıkla... Klavyeye reset attım. Klavyede herhangi bir sorun yok fakat bilgisayarın ses açma kapama işlevini yerine getirmiyor hala.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.239 Makaleler 3 Çözümler 83 4 Kasım 2023 #7 Quadaxir dedi: Klavyeye reset attım. Klavyede herhangi bir sorun yok fakat bilgisayarın ses açma kapama işlevini yerine getirmiyor hala. Genişletmek için tıkla... Multimedya tuşu ne alemde?
Quadaxir dedi: Klavyeye reset attım. Klavyede herhangi bir sorun yok fakat bilgisayarın ses açma kapama işlevini yerine getirmiyor hala. Genişletmek için tıkla... Multimedya tuşu ne alemde?
Q Quadaxir Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #8 Maxtoric dedi: Multimedya tuşu ne alemde? Genişletmek için tıkla... O çalışıyor onda herhangi bir sorun yok.
Maxtoric dedi: Multimedya tuşu ne alemde? Genişletmek için tıkla... O çalışıyor onda herhangi bir sorun yok.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.239 Makaleler 3 Çözümler 83 4 Kasım 2023 #9 Quadaxir dedi: O çalışıyor onda herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Donanımsal bir sorun olmasından şüpheleniyorum. Formattan önce çalıştığına emin misin?
Quadaxir dedi: O çalışıyor onda herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Donanımsal bir sorun olmasından şüpheleniyorum. Formattan önce çalıştığına emin misin?
HYRAXA Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.970 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU RTX 3050 6GB CPU AMD Ryzen 5 7640HS RAM : 2X8 16 GB DDR5 işletim sistemi: Windows 11 Pro Laptop: HP Victus 16-S0057NT Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #10 Reddit - Dive into anything şuraya bir bakın.