A alperen11230 Yoctopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 SteelSeries Apex TKL klavyesi aldım bu ayın 20'sinde ve M5 ile M6 arasındaki ısık yanmıyor. Kendisi mi öyle yoksa ürün mü sorunlu?
SteelSeries Apex TKL klavyesi aldım bu ayın 20'sinde ve M5 ile M6 arasındaki ısık yanmıyor. Kendisi mi öyle yoksa ürün mü sorunlu?
CLUTCHbero Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #2 SteelSeries Engine'den kendin kapatmış olabilir misin yoksa USB'yi taktığındaki otomatik mi yanmadı?
A alperen11230 Yoctopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 CLUTCHbero dedi: SteelSeries Engine'den kendin kapatmış olabilir misin yoksa USB'yi taktığındaki otomatik mi yanmadı? Genişletmek için tıkla... engine ile alakası yok kendisi öyle her seyi denedim
CLUTCHbero dedi: SteelSeries Engine'den kendin kapatmış olabilir misin yoksa USB'yi taktığındaki otomatik mi yanmadı? Genişletmek için tıkla... engine ile alakası yok kendisi öyle her seyi denedim