Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.884 Çözümler 6 15 Ekim 2023 #21 Bu kulaklık yerine Arctis Nova 1 alın. Fiyatina değmeyecek bir kulaklık.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.970 Çözümler 11 15 Ekim 2023 #22 Lacrim dedi: Peki kabloyla kullanmak ses kalitesini artırır mı yoksa iki şekilde de aynı kaliteyi mi alırım? Sipariş geçtim Nays ile 1800'e geliyor. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum artıracağını ama emin değilim.
Lacrim dedi: Peki kabloyla kullanmak ses kalitesini artırır mı yoksa iki şekilde de aynı kaliteyi mi alırım? Sipariş geçtim Nays ile 1800'e geliyor. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum artıracağını ama emin değilim.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.397 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #23 Gokceyusuf dedi: Yalnız nays elektronik eşyalarda geçerli değil diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Alakası yok.
Gokceyusuf dedi: Yalnız nays elektronik eşyalarda geçerli değil diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Alakası yok.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 15 Ekim 2023 #24 Kafası büyük olanlar için önermiyorum, şahsen benim kafam büyüktü ve MediaMarkt'da denedim aşırı küçük geldi. Malzeme kaliteside berbattı, pedler kulağıma küçük geldi.
Kafası büyük olanlar için önermiyorum, şahsen benim kafam büyüktü ve MediaMarkt'da denedim aşırı küçük geldi. Malzeme kaliteside berbattı, pedler kulağıma küçük geldi.