EndlessNight Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 26 Mayıs 2022 #1 Bir süredir kulaklık arayışı içerisindeyim. Gönlüm SteelSeries Arctics 1 almanın yanında, sizce alınır mı? Yoksa başka bir kulaklık mı almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.
Bir süredir kulaklık arayışı içerisindeyim. Gönlüm SteelSeries Arctics 1 almanın yanında, sizce alınır mı? Yoksa başka bir kulaklık mı almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.731 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #2 Ses kalitesi kötü bir ürün. Bütçeniz nedir?
zeuswishing Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 717 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #3 Arctis 1 için fiyatının hakkını vermiyor deniliyor. Anakartınız iyi ise Blackshark V2 X çok fazla öneriliyor.
Arctis 1 için fiyatının hakkını vermiyor deniliyor. Anakartınız iyi ise Blackshark V2 X çok fazla öneriliyor.
Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2022 #4 Kesinlikle fiyatını hak eden bir ürün değil. Konfor olarak çok iyi çok rahat bir kulaklık ancak ses kalitesi iyi değil. Ses düzeyi de düşük.
Kesinlikle fiyatını hak eden bir ürün değil. Konfor olarak çok iyi çok rahat bir kulaklık ancak ses kalitesi iyi değil. Ses düzeyi de düşük.
celileke Centipat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #5 EndlessNight dedi: Bir süredir kulaklık arayışı içerisindeyim. Gönlüm SteelSeries Arctics 1 almanın yanında, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır başka soru?
EndlessNight dedi: Bir süredir kulaklık arayışı içerisindeyim. Gönlüm SteelSeries Arctics 1 almanın yanında, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır başka soru?
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.622 Çözümler 1 26 Mayıs 2022 #6 1.5 aydir kullanıyorum memnunum. 200 TL 2. el aldim memnunum. Onceki dandik biseydi tabii ki ona gore yorum yapiyorum.
1.5 aydir kullanıyorum memnunum. 200 TL 2. el aldim memnunum. Onceki dandik biseydi tabii ki ona gore yorum yapiyorum.
EndlessNight Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 26 Mayıs 2022 #7 BerkayZ87 dedi: Ses kalitesi kötü bir ürün. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Maksimum 600, dahasını geçemem.
BerkayZ87 dedi: Ses kalitesi kötü bir ürün. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Maksimum 600, dahasını geçemem.
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.081 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #8 EndlessNight dedi: Maksimum 600, dahasını geçemem. Genişletmek için tıkla... Blackshark V2 X alabilirsiniz İtopya üzerinden çok daha iyi bir seçenek.
EndlessNight dedi: Maksimum 600, dahasını geçemem. Genişletmek için tıkla... Blackshark V2 X alabilirsiniz İtopya üzerinden çok daha iyi bir seçenek.
EndlessNight Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 26 Mayıs 2022 #9 zeuswishing dedi: Arctis 1 için fiyatının hakkını vermiyor deniliyor. Anakartınız iyi ise blackshark V2 X çok fazla öneriliyor. Genişletmek için tıkla... Anakartım ASUS Prime B450M-K yeterli olur mu? Başka kulaklık önerileriniz bekliyorum. Quadranil1 dedi: Blackshark V2 X alabilirsiniz İtopya üzerinden çok daha iyi bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Anakartım yeterli olur mu? ASUS Prime B450M-K. Son düzenleme: 26 Mayıs 2022
zeuswishing dedi: Arctis 1 için fiyatının hakkını vermiyor deniliyor. Anakartınız iyi ise blackshark V2 X çok fazla öneriliyor. Genişletmek için tıkla... Anakartım ASUS Prime B450M-K yeterli olur mu? Başka kulaklık önerileriniz bekliyorum. Quadranil1 dedi: Blackshark V2 X alabilirsiniz İtopya üzerinden çok daha iyi bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Anakartım yeterli olur mu? ASUS Prime B450M-K.