SteelSeries Arctics 5 2019 vs HyperX Cloud 2

Yusuffss

Decapat
Daha fazla  
Ben kulaklık alacağım fakat ne alacagımı bilmiyorum. SteelSeries artis 5 2019 mu HyperX Cloud 2 mi alsam bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum forumda bu tarz konuların sayısı aştı boyunu gidiyor. Ben arctis 5 2019 kullanıyorum. Herkes hangi kulaklığı aldıysa onu öneriyor. Yani ikisi de çok iyi kulaklıklar. Ses anlamında seni rahatsız etmeyeceklerine eminim. Bundan sonrası alacağın kulaklığın fiyatı ve görüntüsüne göre sana kalmış.

Ben de HyperX cloud 2 ve Steelseries artics 5 2019 edition arasinda kaldım, mikrafonlarından dolayı. Artics 5 mikrafon acisindan daha iyi diye onu almayi dusunuyorum, nedeni ise yayinci oldugumdan dolayi mikrafon cok onemli
(Not: ek mikrafon almaya butcem yok)
Bu kulakliklari kullanmis olanlar lutfen mikrafonu hakkinda beni bilgilendirebilir mi?
Dostum forumda bu tarz konuların sayısı aştı boyunu gidiyor. Ben arctis 5 2019 kullanıyorum. Herkes hangi kulaklığı aldıysa onu öneriyor. Yani ikisi de çok iyi kulaklıklar. Ses anlamında seni rahatsız etmeyeceklerine eminim. Bundan sonrası alacağın kulaklığın fiyatı ve görüntüsüne göre sana kalmış.
Peki Artics 5 ile Cloud 2 nin mikrafonlarini karsilastirirsak hangisi daha iyidir? (yayin ve chat icin)

Son düzenleme:
bende kulaklık almayı düşünüyorum, bu aralar bayağı arıştırıyorum. Bende arctis 5 ile cloud 2 arasında kalmıştım. Ancak şuanda kraken tournament edition'da karar kıldım. fikrim değişmezse diğer ay kraken tournament edition alacağım.

Ama ikisi arasında dersen

Rahatlık
7.1
Mikrofon
Yazılım desteği olarak arctis 5 daha üstün.

Malzeme kalitesi
Stereo ses
Ses yüksekliği olarakta cloud 2 önde.

Fiyatları aşağı yukarı aynı sayılır, kendi önceliklerini belirleyerek ve mağazalarda deneyerek istediğini alabilirsin

Artık bu iki kulaklığın yerini yavaştan MH751/MH752 modelleri alıyor. Hem daha ucuzlar hem de stereo ses kalitesi daha iyi diye biliyorum. Ayrıca 7.1 de boş bir şey. Çok katkısı yok. Stereo performansı iyi olsun önemli olan o zaten. Konfor konusunda da daha iyiydi. @aroundtheoutside

@Kahveci Mülayim hocam Cloud 2'yi kısa bir süre denemek için, Arctis 5'i uzun süre kullandım. Arctis 5'in mikrofonu net bir şekilde daha iyi. Hatta Arctis 5'in mikrofon kalitesi şu an kullandığım Sennheiser Game One'dan bile daha iyi, ama yayın için yeterli gelir mi onu bilemem.

MH752 aldım daha 1 saat önce kullanmaya başladım. Benim baya hoşuma gitti diğer kulaklıkları hiç denemedim ama MH752 bence gayet güzel. Ufacık bir şikayetim var o da hafif bunalttı beni ancak daha önce hiç headset kullanmamıştım alışırım sanırım çünkü araştırmalarıma göre konforuyla öne çıkan bir kulaklık MH752.
Ayrıca mikrofonu çok iyi onu da belirteyim.Sesime hiç güvenmeyen bir insan olarak yayın açasım geldi. :D

Geri dönüşleriniz için çok teşekkürler, ben de sonunda Arctis 5 almakta karar kıldım bu hafta sonu itopya'dan alacağım :)
Aldıktan sonra deneyimlerimi size aktarırım benim gibi kararsız kalan arkadaşlar için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı