kayrwh Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 220 4 Ocak 2024 #1 Bu modeli almayı düşünüyorum fakat bu fiyat bazında sizce doğru bir karar mı? Veya başka bir kulaklık önerir misiniz?
Bu modeli almayı düşünüyorum fakat bu fiyat bazında sizce doğru bir karar mı? Veya başka bir kulaklık önerir misiniz?
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.816 Çözümler 3 4 Ocak 2024 #2 kayrwh dedi: Bu modeli almayı düşünüyorum fakat bu fiyat bazında sizce doğru bir karar mı? Veya başka bir kulaklık önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre iyidir hocam Arctis 1 de bakabilirsiniz veya HyperX Cloud 2
kayrwh dedi: Bu modeli almayı düşünüyorum fakat bu fiyat bazında sizce doğru bir karar mı? Veya başka bir kulaklık önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre iyidir hocam Arctis 1 de bakabilirsiniz veya HyperX Cloud 2
A alperddf Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 326 Çözümler 1 4 Ocak 2024 #3 Razer BlackShark V2 X de düşünebilirsin. Eğer oyun için alacaksan.
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.816 Çözümler 3 4 Ocak 2024 #4 alperddf dedi: Razer BlackShark v2X de düşünebilirsin. Eğer oyun için alacaksan. Genişletmek için tıkla... Evet onu unuttum Razer'in bence en F/P kulaklığı.
alperddf dedi: Razer BlackShark v2X de düşünebilirsin. Eğer oyun için alacaksan. Genişletmek için tıkla... Evet onu unuttum Razer'in bence en F/P kulaklığı.
A alperddf Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 326 Çözümler 1 4 Ocak 2024 #5 Rynesquik dedi: Fiyatına göre iyidir hocam Arctis 1 de bakabilirsiniz veya HyperX Cloud 2 Genişletmek için tıkla... Hocam HyperX Cloud 2 almayın aldırmayın eskiden Kingston üretirken iyiydi ama artık çok kalitesiz geliyor. Denemek için Amazon üzerinden almıştım sesler falan bayağı yetersiz geldi bana. Oyun oynarken de denedim memnun kalmadım iade ettim.
Rynesquik dedi: Fiyatına göre iyidir hocam Arctis 1 de bakabilirsiniz veya HyperX Cloud 2 Genişletmek için tıkla... Hocam HyperX Cloud 2 almayın aldırmayın eskiden Kingston üretirken iyiydi ama artık çok kalitesiz geliyor. Denemek için Amazon üzerinden almıştım sesler falan bayağı yetersiz geldi bana. Oyun oynarken de denedim memnun kalmadım iade ettim.
kayrwh Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 220 4 Ocak 2024 #6 alperddf dedi: Razer BlackShark V2 X de düşünebilirsin. Eğer oyun için alacaksan. Genişletmek için tıkla... Zaten şu anda BlackShark V2 X kullanıyorum fakat değiştirmek istiyorum.
alperddf dedi: Razer BlackShark V2 X de düşünebilirsin. Eğer oyun için alacaksan. Genişletmek için tıkla... Zaten şu anda BlackShark V2 X kullanıyorum fakat değiştirmek istiyorum.