Çözüldü SteelSeries Arctics Nova 1 çalışmyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam, az önce Teknosa'dan SteelSeries Arctics 1P kulaklığını satın aldım fakat ilk kullandığım anda sadece birinden ses geldi, sonra o da gitti. Şimdi uygulamasını indirdim. Ses aygıtlarında da gözüküyor fakat ses gelmiyor ne yapabilirim?

Işığında vs yanma var fakat ses yok.

Çözüm
Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum fakat üretimden kaynaklı bir teknik arıza varsa satın aldığınız yer ile iletişime geçip iade veya değişim sağlayabilirsiniz.

Kutuyu yırtıp açtım ne yapacağım ya?

Jak kablosu ayrı geliyor. Ters takmışım bunu Teknosa'ya tekrar gittiğimde öğrendim. Bir sorunu yokmuş.
Sorunun neyden kaynaklandığını bilmiyorum fakat üretimden kaynaklı bir teknik arıza varsa satın aldığınız yer ile iletişime geçip iade veya değişim sağlayabilirsiniz.
Arkadaşlar selam, az önce Teknosa'dan SteelSeries Arctics 1P kulaklığını satın aldım fakat ilk kullandığım anda sadece birinden ses geldi, sonra o da gitti. Şimdi uygulamasını indirdim. Ses aygıtlarında da gözüküyor fakat ses gelmiyor ne yapabilirim?

Işığında vs yanma var fakat ses yok.

Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum fakat üretimden kaynaklı bir teknik arıza varsa satın aldığınız yer ile iletişime geçip iade veya değişim sağlayabilirsiniz.

Kutuyu yırtıp açtım ne yapacağım ya?

Jak kablosu ayrı geliyor. Ters takmışım bunu Teknosa'ya tekrar gittiğimde öğrendim. Bir sorunu yokmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı