SteelSeries Arctis 1 alınır mı?

Bütçe
479

fekete

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis 1 satın aldım ancak önceki kullandığım Rampage Raging Plusa göre sesler çok garip geliyor. Bana göre Rampage olan kulaklığımın sesleri daha iyiydi belki ona alıştığım için öyledir çünkü Arctis 1I henüz maximum 3-4 saaat kullandım. ( farkı Valorant'ta hissettim)

Sizin fikirleriniz nelerdir?
Konu başlığını yanlış girdim. ''Steelseries Arctis 1'in sesi bana mı garip geldi?'' olacak.

Garip sesi tarif eder misiniz? Ben de Artis 1 kullanıyorum bir sorun hissetmedim.

Garip sesi tarif eder misiniz? Ben de artis 1 kullanıyorum bir sorun hissetmedim.

Biraz soft geliyor normal kullanımda oyunda da hafif yankımsı ama yankı yok nasıl tarif edeyim bilemedim.
Garip gelmesine yorum yapamam ama zaten üst seviye bir ses kalitesi beklememelisiniz. Sırf SteelSeries diye fiyatı şişirilmiş bir kulaklık.
300-400 bandında ne önerirsiniz iade edip alabilirim
Garip sesi tarif eder misiniz? Ben de artis 1 kullanıyorum bir sorun hissetmedim.

Çok kalitesiz kulaklıktan geçtim diye böyle hissetmişimdir belki bilmiyorum oynadıkça alışıyorum sanki memnun musun ayrıca sorunları varsa söyler misin?

Yani sesler soft ama kalitesiz bir sesi yok ekolayzır yaparsanız daha iyi sesler alabilirsiniz. Yani ben bir sorununu yaşamadım açıkçası 2-3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

Yani sesler soft ama kalitesiz bir sesi yok ekolayzır yaparsanız daha iyi sesler alabilirsiniz. Yani ben bir sorununu yaşamadım açıkçası 2-3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
Ekolayzırdan anlamıyorum öneri veya ayarları atarsanız denerim bir de hafif sağdan az ses geliyor gibi hissediyorum ama zaman zaman oluyor ve çok ufak belki de çok pimpirik davranıyorum.

Ekolayzırdan anlamıyorum öneri veya ayarları atarsanız denerim bir de hafif sağdan az ses geliyor gibi hissediyorum ama zaman zaman oluyor ve çok ufak belki de çok pimpirik davranıyorum.
Realtek'in kendi hazır ayarlarını kullanıyorum. Tek taraflı az gelme durumu ben de yok ama sizde varsa iade ya da değişim isteyin.

Yeni konu açarsan daha iyi olur, bu konuda bilgili kişiler yorum yapar. Ayrıca güncel olarak Arctis 1 500 civarına satılıyor, sen indirimde falan mı aldın?
479a aldım indirimde
Realtek'in kendi hazır ayarlarını kullanıyorum. Tek taraflı az gelme durumu ben de yok ama sizde varsa iade ya da değişim isteyin.

Ben de Realtek kullanıyorum ama tek taraf gelme çok az muhtemelen dediğim gibi ben pimpiriklik yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…