Excaliburmerlin Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 430 13 Ocak 2021 #21 Ahmet ERHAKAN dedi: Bütçesini sordum sinir olunacak ne var kardeşim ? Tanımadığınız biri hakkında hep böyle boş laflar mı edersiniz ? Genişletmek için tıkla... Aga şimdiye kadar gördüğüm en boş duyarlardan..
Ahmet ERHAKAN dedi: Bütçesini sordum sinir olunacak ne var kardeşim ? Tanımadığınız biri hakkında hep böyle boş laflar mı edersiniz ? Genişletmek için tıkla... Aga şimdiye kadar gördüğüm en boş duyarlardan..
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 13 Ocak 2021 #22 Excaliburmerlin dedi: Aga şimdiye kadar gördüğüm en boş duyarlardan.. Genişletmek için tıkla... Bruh der susarım..
Excaliburmerlin dedi: Aga şimdiye kadar gördüğüm en boş duyarlardan.. Genişletmek için tıkla... Bruh der susarım..
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #23 Ahmet ERHAKAN dedi: Bütçesini sordum sinir olunacak ne var kardeşim ? Tanımadığınız biri hakkında hep böyle boş laflar mı edersiniz ? Tabiiki nasıl aldığını desteklemiyorum hatta karşıyım sadece bütçesini sordum. Genişletmek için tıkla... Tamam öyle ise.
Ahmet ERHAKAN dedi: Bütçesini sordum sinir olunacak ne var kardeşim ? Tanımadığınız biri hakkında hep böyle boş laflar mı edersiniz ? Tabiiki nasıl aldığını desteklemiyorum hatta karşıyım sadece bütçesini sordum. Genişletmek için tıkla... Tamam öyle ise.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.325 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #24 Ahmet ERHAKAN dedi: Bruh der susarım. Genişletmek için tıkla... "Sj" diyebilir miyim?
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 13 Ocak 2021 #25 SHER-LOCKED dedi: "Sj" diyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Ğ.