SteelSeries Arctis 1 kulaklık sesi mikrofona gidiyor

Xnerow

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığım üzere kulaklığımdaki ses mikrofona ses olarak gidiyor ve net bir şekilde duyuluyor.
Kulaklığım SteelSeries Arctis 1. bayağı bir şey denedim fakat beceremedim. Laptop kullanıyorum ASUS X543ua modeli. Ve bu Laptop'da sadece tek bir kulaklık girişi var. Ve bende bu yüzden aşağıda görselde gördüğünüz kulaklık girişi çoklaştırıcısından almıştım. Gayet güzel çalışıyordu mikrofonda hiç öyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Geçenlerde arkadaşım dedi ve ben de o şekilde fark ettim. SteelSeries Sonar uygulamasınıda kullanıyorum bu arada. Onda da kullandığım ayarlarda aşağıda ekledim. Bu hoparlör ses kısmında bir arkadaş "hoparlör Realtek" olanı kapat demişti ve onda çözülmüş. Fakat bende onu kapatınca ses komple gidiyor. Ama "SteelSeries Gaming" olanda geliyor olarak gözüküyor fakat ses gelmiyor bana. Çok değişik bir şey gerçekten. Normalde önceden böyle bir şey olmazdı bir anda olması çok saçma geldi bana. Yardımcı olabilecek biri varsa gerçekten çok minnettar olurum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    162,1 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_5229.jpg
    133 KB · Görüntüleme: 11
  • Ekran Alassıntısı.PNG
    29,4 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…