O orhankayra Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 Bu iki ürünü de inceledim fiyat bakımından Rampage mantıklı geliyor ama karar vermedim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2023
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 12 Şubat 2023 #2 orhankayra dedi: Bu iki ürünü de inceledim fiyat bakımından Rampage mantıklı geliyor ama karar vermedim. Genişletmek için tıkla... Rampage ses kalitesi acayip kötü ve hızlı bozulur SteelSeries'e göre.
orhankayra dedi: Bu iki ürünü de inceledim fiyat bakımından Rampage mantıklı geliyor ama karar vermedim. Genişletmek için tıkla... Rampage ses kalitesi acayip kötü ve hızlı bozulur SteelSeries'e göre.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 orhankayra dedi: Bu iki ürünü de inceledim fiyat bakımından Rampage mantıklı geliyor ama karar vermedim. Genişletmek için tıkla... Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da www.itopya.com
orhankayra dedi: Bu iki ürünü de inceledim fiyat bakımından Rampage mantıklı geliyor ama karar vermedim. Genişletmek için tıkla... Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da www.itopya.com
O orhankayra Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 BehzatAmirim dedi: Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Steelseries arctis 1 yerine bu mantıklı mı
BehzatAmirim dedi: Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Steelseries arctis 1 yerine bu mantıklı mı
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 12 Şubat 2023 #5 orhankayra dedi: SteelSeries Arctis 1 yerine bu mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Bu da iyi alınabilir.
orhankayra dedi: SteelSeries Arctis 1 yerine bu mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Bu da iyi alınabilir.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 12 Şubat 2023 #6 orhankayra dedi: Steelseries arctis 1 yerine bu mantıklı mı Genişletmek için tıkla... SteelSeries Arctis 1 Wireless kullanıcısı olarak BlackShark V2 X öneririm. Ben kablosuz diye Arctis 1 Wireless almıştım. Zaten Arctis 1'in normal versiyonun ses sürücüleri de kötü. Tabii ki Rampage almaktan iyidir ama BlackShark V2 X daha mantıklı.
orhankayra dedi: Steelseries arctis 1 yerine bu mantıklı mı Genişletmek için tıkla... SteelSeries Arctis 1 Wireless kullanıcısı olarak BlackShark V2 X öneririm. Ben kablosuz diye Arctis 1 Wireless almıştım. Zaten Arctis 1'in normal versiyonun ses sürücüleri de kötü. Tabii ki Rampage almaktan iyidir ama BlackShark V2 X daha mantıklı.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #7 orhankayra dedi: Steelseries arctis 1 yerine bu mantıklı mı Genişletmek için tıkla... Daha mantıklı olduğu için attım zaten.
orhankayra dedi: Steelseries arctis 1 yerine bu mantıklı mı Genişletmek için tıkla... Daha mantıklı olduğu için attım zaten.
O orhankayra Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #8 BehzatAmirim dedi: Daha mantıklı olduğu için attım zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler baktım mantıklı gelfi bunu alıcam inşallah
BehzatAmirim dedi: Daha mantıklı olduğu için attım zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler baktım mantıklı gelfi bunu alıcam inşallah