SteelSeries Arctis 1 mikrofon sorunu

Crunchle

Femtopat
Katılım
21 Temmuz 2020
Mesajlar
40
SteelSeries Arctis 1 kullanıyorum mikrofonu kullanınca arkadan gelen hava sesi var bayağı. Ayarlardan mikrofona baktığımda ses vermesem bile ( kulaklığın üzerinden mikrofonu kapatıp denedim) mikrofonda küçük bir sesin olduğunu gördüm sanırım böyle olmaması gerekiyordu. Şu şekilde:

1609504301939.png


Jak girişiyle oynayınca da bu seviye değişiyor. Bu arada yukarıda anlattığım hava sesi olayı CS:GO'da oldu mesela ama bir internet sitesinden test ettim bu ses olmadı anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Engine yazılımından kulaklık ayarlarına gir. "Mic SIDETONE" isminde bir ayar vardır. Bu ayar, mikrofonunuzun aldığı sesi kulağınıza iletir. Kademelerini ayarlayabilirsin veya "off" seçeneği ile komple kapatabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı