sonsz Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 DC, kulaklığı Realtek olarak görüyor. Laptopta tek jak bağlanarak kullanıyorum. Mikrofon laptopunkine bağlanıyor. Nasıl yaparım? 2 giriş kullansam düzelir mi ?
DC, kulaklığı Realtek olarak görüyor. Laptopta tek jak bağlanarak kullanıyorum. Mikrofon laptopunkine bağlanıyor. Nasıl yaparım? 2 giriş kullansam düzelir mi ?
K Kerim Utku Engin Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #2 Benim bildiğim kadarıyla çift jak takmazsanız mikrofon ve sesi aynı anda kuklanamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS sonsz Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 Kerim Utku Engin dedi: Benim bildiğim kadarıyla çift jak takmazsanız mikrofon ve sesi aynı anda kuklanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kullananlar vardı galiba öyleyse yine iyi bozulmasınn yeter Hat girişini mik yapıyorum mikten ses gelmiyor galiba mik bozuldu Artı 0 Eksi
Kerim Utku Engin dedi: Benim bildiğim kadarıyla çift jak takmazsanız mikrofon ve sesi aynı anda kuklanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kullananlar vardı galiba öyleyse yine iyi bozulmasınn yeter Hat girişini mik yapıyorum mikten ses gelmiyor galiba mik bozuldu
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 11 Ocak 2021 #4 2 girişin varsa 2 girişi de kullanmalısın. Artı 0 Eksi
KS KS sonsz Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #5 Kreinnar dedi: 2 girişin varsa 2 girişi de kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Şuan yok tek jakta mik denememin yolu var mı ? Artı 0 Eksi
Kreinnar dedi: 2 girişin varsa 2 girişi de kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Şuan yok tek jakta mik denememin yolu var mı ?
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 11 Ocak 2021 #6 sonsz dedi: Şu an yok. Tek jakta mikrofon denememin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Mikrofon girişine takarsan da mikrofonun çalışıp hoparlörün devre dışı kalması lazım. Artı 0 Eksi
sonsz dedi: Şu an yok. Tek jakta mikrofon denememin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Mikrofon girişine takarsan da mikrofonun çalışıp hoparlörün devre dışı kalması lazım.
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 11 Ocak 2021 #7 sonsz dedi: Şuan yok tek jakta mik denememin yolu var mı ? Genişletmek için tıkla... Telefonuna takıp ses kaydı alabilirsin. Artı 0 Eksi
sonsz dedi: Şuan yok tek jakta mik denememin yolu var mı ? Genişletmek için tıkla... Telefonuna takıp ses kaydı alabilirsin.
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.368 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #8 Ses ayarlarında görünüyor mu peki mikrofon? Orada görünüyorsa varsayılan olarak ayarla düzelir. Artı 0 Eksi
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 11 Ocak 2021 #9 Benim kafa ders çalışmaktan uçmuş . Tek girişin varsa tek jakta 2'sinin de olması lazım. Telefonda deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Benim kafa ders çalışmaktan uçmuş . Tek girişin varsa tek jakta 2'sinin de olması lazım. Telefonda deneyebilirsin.
KS KS sonsz Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #10 re LeyzZ dedi: Ses ayarlarında görünüyor mu peki mikrofon? Orada görünüyorsa varsayılan olarak ayarla düzelir. Genişletmek için tıkla... realtek olarak gözüküyor kulaklıtan ses geliyor mikrofon gelmiyor Artı 0 Eksi
re LeyzZ dedi: Ses ayarlarında görünüyor mu peki mikrofon? Orada görünüyorsa varsayılan olarak ayarla düzelir. Genişletmek için tıkla... realtek olarak gözüküyor kulaklıtan ses geliyor mikrofon gelmiyor