DC, kulaklığı Realtek olarak görüyor. Laptopta tek jak bağlanarak kullanıyorum. Mikrofon laptopunkine bağlanıyor. Nasıl yaparım?
2 giriş kullansam düzelir mi ?
Hocam anladığım kadarıyla laptopta 2 tane giriş yeri var, değil mi? Eğer kulaklığın mikrofonunu kullanmak istiyorsan @Baş-ül Adam'ın attığından alman lazım.
Hocam anladığım kadarıyla laptopta 2 tane giriş yeri var, değil mi? Eğer kulaklığın mikrofonunu kullanmak istiyorsan @Baş-ül Adam'ın attığından alman lazım.l
Hocam anladığım kadarıyla laptopta 2 tane giriş yeri var, değil mi? Eğer kulaklığın mikrofonunu kullanmak istiyorsan @Baş-ül Adam'ın attığından alman lazım.
bende arctis 1 kullanıyorum ve cihazın içinden zaten öyle bir aparat çıkıyor bu yüzden almasına gerek yok laptopda 2 tane giriş yeri varsa harici ses kartı almasına da gerek yok 2sini takınca mikrofonu algılaması gerek. Yoksa ürün arızalıdır
bende arctis 1 kullanıyorum ve cihazın içinden zaten öyle bir aparat çıkıyor bu yüzden almasına gerek yok laptopda 2 tane giriş yeri varsa harici ses kartı almasına da gerek yok 2sini takınca mikrofonu algılaması gerek. Yoksa ürün arızalıdır
Bazı kulaklıklarda mikrofon ve hoperlör jack'ı birleştirilmiş olur. Bunlar 4 pinli bağlatılardır. Combo jack destekleyen portlara takarak hem kulaklığı hem de mikrofonu kullanabilirsiniz. Genelde de masaüstü bilgisayarlarda bu port ayrı olur. Bu yüzden de 4 pinli jack'ı 2 tane 3 pinli jack'a çevirip kullanmanız gerekir.