wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 13 Ocak 2021 #1 Merhaba. SteelSeries Arctis 1 aldım, cihazın uzatmasını kullanmıyorum, sadece tek girişlik kısmını kullanıyorum. Kulaklığa ses geliyor ancak mikrofon ses ayarlarında gözükmüyor bile. Ne yapmam lazım?
Merhaba. SteelSeries Arctis 1 aldım, cihazın uzatmasını kullanmıyorum, sadece tek girişlik kısmını kullanıyorum. Kulaklığa ses geliyor ancak mikrofon ses ayarlarında gözükmüyor bile. Ne yapmam lazım?
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.916 Makaleler 16 Çözümler 159 13 Ocak 2021 #2 Tek girişlik kısmını bilgisayarın kulaklık girişine takarsanız mikrofonu görmemesi normal. Uzatmayı kullanmanız gerekiyor. Artı 1 Eksi
Tek girişlik kısmını bilgisayarın kulaklık girişine takarsanız mikrofonu görmemesi normal. Uzatmayı kullanmanız gerekiyor.
W wildflower Decapat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 127 Çözümler 4 13 Ocak 2021 #3 Kulaklığın sol arka tarafındaki tuşu alta aldın mı ? .Başka bir cihazda da aynı problemi yaşıyor musun ? Artı 0 Eksi
Kulaklığın sol arka tarafındaki tuşu alta aldın mı ? .Başka bir cihazda da aynı problemi yaşıyor musun ?
KS KS wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 13 Ocak 2021 #4 magneum dedi: Kulaklığın sol arka tarafındaki tuşu alta aldın mı ? .Başka bir cihazda da aynı problemi yaşıyor musun ? Genişletmek için tıkla... Evet tuşla ilgili bir sıkıntı yok, büyük ihtimalle sorun yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi uzatmayı kullanmamamdan kaynaklanıyor. Frkn2842 dedi: Tek girişlik kısmını bilgisayarın kulaklık girişine takarsanız mikrofonu görmemesi normal. Uzatmayı kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
magneum dedi: Kulaklığın sol arka tarafındaki tuşu alta aldın mı ? .Başka bir cihazda da aynı problemi yaşıyor musun ? Genişletmek için tıkla... Evet tuşla ilgili bir sıkıntı yok, büyük ihtimalle sorun yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi uzatmayı kullanmamamdan kaynaklanıyor. Frkn2842 dedi: Tek girişlik kısmını bilgisayarın kulaklık girişine takarsanız mikrofonu görmemesi normal. Uzatmayı kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.916 Makaleler 16 Çözümler 159 13 Ocak 2021 #5 wus dedi: Evet tuşla ilgili bir sıkıntı yok, büyük ihtimalle sorun yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi uzatmayı kullanmamamdan kaynaklanıyor. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
wus dedi: Evet tuşla ilgili bir sıkıntı yok, büyük ihtimalle sorun yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi uzatmayı kullanmamamdan kaynaklanıyor. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2021 #6 wus dedi: Evet tuşla ilgili bir sıkıntı yok, büyük ihtimalle sorun yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi uzatmayı kullanmamamdan kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Sorununu çözebildin mi ? Aynı sorunu bende yaşıyorum çünkü. Uzatma kullanmama rağmen mikrofonu çalıştıramadım bir türlü. Artı 0 Eksi
wus dedi: Evet tuşla ilgili bir sıkıntı yok, büyük ihtimalle sorun yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi uzatmayı kullanmamamdan kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Sorununu çözebildin mi ? Aynı sorunu bende yaşıyorum çünkü. Uzatma kullanmama rağmen mikrofonu çalıştıramadım bir türlü.
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 558 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #7 Elassar dedi: Sorununu çözebildin mi ? Aynı sorunu bende yaşıyorum çünkü. Uzatma kullanmama rağmen mikrofonu çalıştıramadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Çözdün mü kankam ? Artı 0 Eksi
Elassar dedi: Sorununu çözebildin mi ? Aynı sorunu bende yaşıyorum çünkü. Uzatma kullanmama rağmen mikrofonu çalıştıramadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Çözdün mü kankam ?
KS KS wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 18 Ocak 2021 #8 TamerPanter57 dedi: Çözdün mü kankam ? Genişletmek için tıkla... Elassar dedi: Sorununu çözebildin mi ? Aynı sorunu bende yaşıyorum çünkü. Uzatma kullanmama rağmen mikrofonu çalıştıramadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Mikrofon girişiniz bozuk olabilir. Başka bilgisayarda deneyin benim mikrofon girişi bozuktu. Sorun sizdeyse harici usb ses kartı alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
TamerPanter57 dedi: Çözdün mü kankam ? Genişletmek için tıkla... Elassar dedi: Sorununu çözebildin mi ? Aynı sorunu bende yaşıyorum çünkü. Uzatma kullanmama rağmen mikrofonu çalıştıramadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Mikrofon girişiniz bozuk olabilir. Başka bilgisayarda deneyin benim mikrofon girişi bozuktu. Sorun sizdeyse harici usb ses kartı alabilirsiniz.
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 558 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #9 wus dedi: Mikrofon girişiniz bozuk olabilir. Başka bilgisayarda deneyin benim mikrofon girişi bozuktu. Sorun sizdeyse harici usb ses kartı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sabah çalışıyordu şimdi oturdum pc başına çalışmıyor. Artı 0 Eksi
wus dedi: Mikrofon girişiniz bozuk olabilir. Başka bilgisayarda deneyin benim mikrofon girişi bozuktu. Sorun sizdeyse harici usb ses kartı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sabah çalışıyordu şimdi oturdum pc başına çalışmıyor.
KS KS wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 18 Ocak 2021 #10 TamerPanter57 dedi: Sabah çalışıyordu şimdi oturdum pc başına çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Yeni konu açabilirisiniz. Artı 0 Eksi
TamerPanter57 dedi: Sabah çalışıyordu şimdi oturdum pc başına çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Yeni konu açabilirisiniz.