Herkese merhaba,
Kulaklık alacağım ikisi arasında kaldım. İki ürün içinde indirim kuponuna sahibim;
Fujin 470 TL'ye Geliyor
Arctis 1 570 TL'ye Geliyor
Ben olsam SteelSeries'den şaşmazdım fakat Fujin'i bayağı kişi öneriyor düşünceleriniz neler?
Mesela fujin ilk çıktığında böyle bir yorum yapılmış.
Selamlar. İki gün önce 430 TL'ye SteelSeries Arctis 1 satın aldım ve ilk deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Alacak kişilere rehber olacaktır diye düşünüyorum. Arctis 1'den önce James Donkey 710 kullanıyorum ve 120 TL'ye almıştım bir buçuk yıl önce. Değiştirme sebebim ise suni deri...
Selamlar. İki gün önce 430 TL'ye SteelSeries Arctis 1 satın aldım ve ilk deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Alacak kişilere rehber olacaktır diye düşünüyorum. Arctis 1'den önce James Donkey 710 kullanıyorum ve 120 TL'ye almıştım bir buçuk yıl önce. Değiştirme sebebim ise suni deri...
Dostum şu dönemde 500 lira giriş seviyesi sayılıyor artık. Parasına göre idare edecektir. Özellikle miktofonu çok kaliteli fiyatına göre. Tek sıkıntı çıkarabilecek şey padleri olur ama o da idare eder iyi kötü.
Arctis 1 F/P anlamında çok kötü olmakla birlikte Gamepower'da iyi bir marka değil. Bu son yaptıkları kulaklık hakkında bir fikrim yok fakat çoğu kişi sponsorlu içerik olduğu için övmek zorunda zaten. Eğer aceleniz yoksa sponsor olmadan para verip alan birilerinin yorumlarını bekleyebilirsiniz ya da sponsorlu içeriklere güvenip Gamepower Fujin alabilirsiniz.
Ben şahsen James Donkey 710 modelini önerebilirim. Uzun süre kullandık arkadaşlarla. Hem fiyatı da uygun. 711 ve 712 önermem ama. Onları alanlar pişman oldu.
Selamlar. James Donkey 710'u bir buçuk yıldır kullanıyorum ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Alma hikayem ise şöyle, bütçem baya azdı ve kulaklığa ihtiyacım vardı. Baktım bu kulaklık indirim ile 120 TL'ye düşmüştü ben de bir şansımı deneyeyim dedim fakat beklediğimden çok daha iyi...
www.technopat.net
Fiyatına göre iyi bence hala. İncehesap'dan alabilirsiniz. Pedleri soyulunca yenisini yollamışlardı arkadaşa. Ben pedler çıkarılamıyor sandığımdan direkt kulaklık değişmiştim. Faturasını, kutusunu vs. atmayın. Şans işi elbette bozulabilir. Öyle durumlarda değiştiriyordu kulaklığı İncehesap.