Arctis 1 Wireless modeli ise alınır, kablolu versiyonu ise berbat. Bütçen ne?SteelSeries Arctis 1 mi yoksa Logitech G435 mi? Arada kaldım. Diğer önerilere açığım.
Sübjektif bir yorum. Böyle bir sorunu yok. Kullanan arkadaşlarım ben ne duyuyorsam onu duyuyor.Fps oyunlarında ses kasmak için alacaksan Arctis 1 alayım deme sakın. Diğer seçenek hakkında yorum yapamam ama 1 sene kullandım sonra Cloud 2 aldım. Kuzene vermiştim geçen bir takayım dedim adamın sesi nereden geliyor anlamıyorum Arctis 1'de, nasıl kullanmışım o kulaklığı anlamıyorum.
Cloud 2 ile karşılaştırma yapıyorum ben tabi ki aralarında dağlar kadar fark var, başka kulaklık kullanmadı. Hatta geçen sene g pro x alacaktım alma g pro sesi daha az ve aralarında oyun anlamında büyük bir fark yok dediler diye vazgeçtim.Sübjektif bir yorum. Böyle bir sorunu yok. Kullanan arkadaşlarım ben ne duyuyorsam onu duyuyor.
Arctis 1 Wireless modeli ise alınır, kablolu versiyonu ise berbat. Bütçen ne?
Alınabilir ama daha iyileri mevcut özellikle bütçe artarsa.1 Wireless'den bahsettim. Bütçem 1500-2500 civarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.