SteelSeries Arctis 1 vs Logitech G435

Htyrewst

Decapat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis 1 mi yoksa Logitech G435 mi? Arada kaldım. Diğer önerilere açığım.

Aslında ben düşünmüyorum çoğunluk düşünüyor.

Arctis 1 Wireless Arctis 7 ile aynı sürücüleri sahip + mikrofon ve pil süresi G435'den daha iyi. Tek eksisi USB-C olmaması bu da 3.5 saat şarj etmenize sebep oluyor. G435 1.5 saatte şarj oluyor.

Fps oyunlarında ses kasmak için alacaksan artics 1 alayım deme sakın. Diğer seçenek hakkında yorum yapamam ama 1 sene kullandım sonra cloud 2 aldım. Kuzene vermiştim geçen bir takayım dedim adamın sesi nereden geliyor anlamıyorum artics 1de, nasıl kullanmışım o kulaklığı anlamıyorum.

Sübjektif bir yorum. Böyle bir sorunu yok. Kullanan arkadaşlarım ben ne duyuyorsam onu duyuyor.

Sübjektif bir yorum. Böyle bir sorunu yok. Kullanan arkadaşlarım ben ne duyuyorsam onu duyuyor.
Cloud 2 ile karşılaştırma yapıyorum ben tabi ki aralarında dağlar kadar fark var, başka kulaklık kullanmadı. Hatta geçen sene g pro x alacaktım alma g pro sesi daha az ve aralarında oyun anlamında büyük bir fark yok dediler diye vazgeçtim.

1 Wireless'den bahsettim. Bütçem 1500-2500 civarı.
Alınabilir ama daha iyileri mevcut özellikle bütçe artarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…