SteelSeries Arctis 1 Wireless alınır mı?

Güzel kulaklık, şu an kullanıyorum. Kullanımı rahat, kumaş pedler olduğu için yaz aylarında terletmede yapmıyor. 1 seneden fazla olmuştur alalı daha bir sorununu görmedim. Sadece mikrofonu çıkarılıp takıldığı için kaybettim :/ parça temini için yazdım fakat Türkiye'ye destek vermiyorlarmış. Kendim bulup almamı rica ettiler. Yurt dışında olsak direkt gönderiyorlar yani garantili olduğu için. Pilde hala düşme yok. Aldığım günden beri 2-3 gün rahat çıkartıyor.

Sizce hangisi BlackShark v2X mi bu mu?

Sizce hangisi BlackShark v2X mi bu mu?
Tabii ki bu hocam bütçeniz dahilinde, size başka bir öneri de yapacağım. Kabloluya açıksanız BlackShark V2 modeline bakın.

Ben de kullanıyorum, sorun varsa alırım. Pili zayıf vs. diyenler neye göre diyor bilmiyorum ancak aktif kullanımda 24 saat aralıksız gidiyor. (İkinci el aldım.)
SteelSeries Sonar teknolojisi vs. çok işlevsel.

Kulaklık genel anlamda rahat ve hem dışarda hem de evde kullanıma uygun ama dışarısı için biraz büyük duruyor. (Bence sorun değil.)

Tek sorunum dongle'ın telefonla uyuşmazlığı. Bazen okuyor bazen okumuyor telefon. Bilgisayarda herhangi bir sorun yok, kesintisiz.

Tabii ki bu hocam bütçeniz dahilinde, size başka bir öneri de yapacağım. Kabloluya açıksanız BlackShark V2 modeline bakın.

Onuda önermişlerdi hocam düşünebilirim fakat bu kulaklık için bile bütçemi aşmam gerekecek V2 2200-2300 civarı.

Hocam oyun oynuyorsanız ses kasma konusunda nasıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…