lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 16 Aralık 2023 #11 MGhazi dedi: Bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama hikayeli oyunlar dışında CS için kullanacağım. Ses gecikmesi gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım sesleri güzel iletiyor hatta sonar açınca bildiğin adamın yerini söylüyor ama sonar FPS'ini biraz düşürüyor.
MGhazi dedi: Bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama hikayeli oyunlar dışında CS için kullanacağım. Ses gecikmesi gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım sesleri güzel iletiyor hatta sonar açınca bildiğin adamın yerini söylüyor ama sonar FPS'ini biraz düşürüyor.
MGhazi Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5 14600KF GPU: Asus Geforce RTX 4060 ti Dual Motherboard: Asus Prime B760M-A Ram: Kingston FURY Beast 32GB 5600MT/s DDR5 CL40 SSD: Samsung 970 Evo 500gb - Samsung 990 Pro 2tb Monitör: AOC 23.8 24G2ZU 240Hz Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 16 Aralık 2023 #12 lumei dedi: Ben yaşamadım sesleri güzel iletiyor hatta sonar açınca bildiğin adamın yerini söylüyor ama sonar FPS'ini biraz düşürüyor. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. peki fps düşüşü rahatsız ediyor mu?
lumei dedi: Ben yaşamadım sesleri güzel iletiyor hatta sonar açınca bildiğin adamın yerini söylüyor ama sonar FPS'ini biraz düşürüyor. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. peki fps düşüşü rahatsız ediyor mu?
üzgünduşbaşlığı Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 16 Aralık 2023 #13 MGhazi dedi: teşekkür ederim. peki fps düşüşü rahatsız ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Fps düşmesini ortalama ve üstü bir sisteminiz varsa hissetmenizin imkanı yok diyim hocam valorant oynarken arkada 10 tane program açık oluyor genelde oynuyorsa 20 fps oynuyor.
MGhazi dedi: teşekkür ederim. peki fps düşüşü rahatsız ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Fps düşmesini ortalama ve üstü bir sisteminiz varsa hissetmenizin imkanı yok diyim hocam valorant oynarken arkada 10 tane program açık oluyor genelde oynuyorsa 20 fps oynuyor.