serdar k. Megapat Katılım 2 Mart 2017 Mesajlar 276 19 Şubat 2024 #11 Arctis 1 Wireless kullanan arkadaşım memnun.
Podosa Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 29 19 Şubat 2024 #12 anildemiirr dedi: En okeyi bunlar o zaman, steelseries için konuşuyorum bu arada farklı markalarda vardır belki. Genişletmek için tıkla... Steelseries benim için ayrı yerde zaten hocam. Büyük ihtimal nova 4'ü alacağım kulaklık hoşuma gitti.
anildemiirr dedi: En okeyi bunlar o zaman, steelseries için konuşuyorum bu arada farklı markalarda vardır belki. Genişletmek için tıkla... Steelseries benim için ayrı yerde zaten hocam. Büyük ihtimal nova 4'ü alacağım kulaklık hoşuma gitti.
anildemiirr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #13 Podosa dedi: Steelseries benim için ayrı yerde zaten hocam. Büyük ihtimal nova 4'ü alacağım kulaklık hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Valla bende de öyle, malzeme kalitesi çok iyi bana göre.
Podosa dedi: Steelseries benim için ayrı yerde zaten hocam. Büyük ihtimal nova 4'ü alacağım kulaklık hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Valla bende de öyle, malzeme kalitesi çok iyi bana göre.
Podosa Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 29 19 Şubat 2024 #14 serdar k. dedi: Arctis 1 Wireless kullanan arkadaşım memnun. Genişletmek için tıkla... Arctis 1 wireless'ta steelseries programı var mıydı? Biliyor musunuz?
serdar k. dedi: Arctis 1 Wireless kullanan arkadaşım memnun. Genişletmek için tıkla... Arctis 1 wireless'ta steelseries programı var mıydı? Biliyor musunuz?