blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 4 25 Eylül 2024 #1 Selamlar ikinci el ucuza Arctis 1 Wireless buldum. Sizce bu yılda bu kulaklık alınır mı? Micro USB girişli.
Selamlar ikinci el ucuza Arctis 1 Wireless buldum. Sizce bu yılda bu kulaklık alınır mı? Micro USB girişli.
oreoPC Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #2 Ben Arctis 1 aldım çok pişmanım mikrofon ayarlamazsan çok berbat bir mikrofona sahip video açıyordum tam sesle mikrofona vuruyor.
Ben Arctis 1 aldım çok pişmanım mikrofon ayarlamazsan çok berbat bir mikrofona sahip video açıyordum tam sesle mikrofona vuruyor.
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 4 26 Eylül 2024 #3 oreoPC dedi: Ben Arctis 1 aldım çok pişmanım mikrofon ayarlamazsan çok berbat bir mikrofona sahip video açıyordum tam sesle mikrofona vuruyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam? Discordda falan karşıya mı gidiyor ses?
oreoPC dedi: Ben Arctis 1 aldım çok pişmanım mikrofon ayarlamazsan çok berbat bir mikrofona sahip video açıyordum tam sesle mikrofona vuruyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam? Discordda falan karşıya mı gidiyor ses?
oreoPC Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #4 blockdz dedi: Nasıl yani hocam? Discord'da falan karşıya mı gidiyor ses? Genişletmek için tıkla... Evet bayağı ayarlaman lazım Spotify'dan şarkı dinliyorum sesi en aza çekince gitmiyor ama oda ayarlayınca.
blockdz dedi: Nasıl yani hocam? Discord'da falan karşıya mı gidiyor ses? Genişletmek için tıkla... Evet bayağı ayarlaman lazım Spotify'dan şarkı dinliyorum sesi en aza çekince gitmiyor ama oda ayarlayınca.
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 4 26 Eylül 2024 #5 oreoPC dedi: Evet bayağı ayarlaman lazım Spotify'dan şarkı dinliyorum sesi en aza çekince gitmiyor ama oda ayarlayınca. Genişletmek için tıkla... Mikrofon dışında iyi bi kulaklık mıdır peki hocam? 2.5 bine ikinci elini buldum.
oreoPC dedi: Evet bayağı ayarlaman lazım Spotify'dan şarkı dinliyorum sesi en aza çekince gitmiyor ama oda ayarlayınca. Genişletmek için tıkla... Mikrofon dışında iyi bi kulaklık mıdır peki hocam? 2.5 bine ikinci elini buldum.