Çözüldü SteelSeries Arctis 1 Wireless Düşük Ses ve Nahimic Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Neutral

Megapat
Makaleler
8
Daha fazla  
Herkese selamlar,
Yaklaşık 3-4 gündür SteelSeries Arctis 1 Wireless kulaklık kullanmaktayım. Problemim şudur ki, kulaklıktan inanılmaz düşük sesler aldığımı farkettim.
Bundan öncesinde kullandığım 20 dolarlık kulaklıktan aldığım sesin belki de %60'ını zor alıyorum diyebilirim. "Discord sertifikalı" ürün deniyor fakat arkadaşlarımın sesini %150'ye almadan duyamıyorum, az ve boğuk geliyor.

Cihazım MSI GL62M-7RE (i7-7700HQ, GTX1050 Ti), problemin cihazımda olduğunu düşünecek kadar paranoyaklaştım sanırım.

Ne hikmetse bu cihazı Nahimic ile kullanamıyorum, çakışıyor. İlk kez SteelSeries bir ürün kullanma tecrübem üzücü geçiyor. Realtek sürücümü değiştirmem sorunu çözer mi?

Aygıt yöneticisinde görüntü bu şekilde:
ss5.png

Ses ayarlarında da herhangi bir değişiklik yapmadım:

ss1-vert.jpg

Bunlar da Steelseries Engine 3 ve Nahimic görüntüleri. Daha nasıl bir düzenleme yapabilirim bilgim yok. Tek bildiğim cihazın düşük ses verdiği.

ss3.png

ss4.png

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sorun çözüldü.

1- Nahimic sadece analog girişleri desteklediği için USB girişlerini kabul etmiyor. Kulaklığın ses kartını kullandığımız için alıştığım sesten daha az sese eriştim.

2- Discord problemi tamamen Realtek ses sürücüsünden kaynaklıymış. Birkaç günün ardından farklı ses sürücüsü ile bu sorun giderildi. Bazı zamanlar ise sistemi yeniden başlatmak çoğu şeyi çözüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı