SteelSeries Arctis 1 Wireless hala alınır mı?

zhuihd

Hectopat
Daha fazla  

Kulaklığım bozulduğu için ivedilikle bir kulaklığa ihtiyacım var internetten sipariş edip 1 hafta bekleyemem ayrıca kablosuz olmasını istiyorum. Çıkabileceğim en yüksek fiyat bu sizce hala alınır mı? CS:GO oynuyorum ama daha çok günlük işler için kullanacağım.

Barracuda X için bir araştırma yapmıştım ama Razer'in X olan modelleri alınmaz tarzı yorumlarla karşılaştım parasına değerse Razer düşünebilirim.

Barracuda X için bir araştırma yapmıştım ama Razer'in X olan modelleri alınmaz tarzı yorumlarla karşılaştım parasına değerse Razer düşünebilirim.

O yorumları ben de gördüm. Bence saçma yorumlar. İnceleme videosuna bakılabilir, ben izlemiştim ve gayet iyiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Barracuda X aldım 5 gündür kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle öneririm aldığımda %65 şarjı vardı günde 5 6 saat kullandığımda 4 güne anca bitti şarjı bayağı uzun süre götürüyor ayrıca kaba bir görüntüsü olmadığı için dışarıda da kulanılabilir bir cihaz. Mikrofonu mükemmel olmasa da gayet yeterli ve güzel. Tek sıkıntısı 2.4 ile bağlayınca çok az bir cızırtı gibi bir dip ses oluyor ama o da sorun olmayacak kadar az duyuluyor. Benim 5 günlük izlenimlerim böyle almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…