SteelSeries Arctis 1 Wireless iade edilmeli mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, 29 Nisan Amazon üzerinden sipariş verdim ve 2 Mayıs günü teslim aldım o günden bu güne kadar performansından memnundum ancak üst kısımdaki kafanın üzerinden plastik naylon hafif ayrıldı bugün biraz daha ayrılmıştı ve internette araştırınca kronik sorunluymuş. Sizce daha kötü olmadan iade edilmeli mi?

2000 TL para verdim bu kulaklık için.

Merhaba, 29 Nisan Amazon üzerinden sipariş verdim ve 2 Mayıs günü teslim aldım o günden bu güne kadar performansından memnundum ancak üst kısımdaki kafanın üzerinden plastik naylon hafif ayrıldı bugün biraz daha ayrılmıştı ve internette araştırınca kronik sorunluymuş. Sizce daha kötü olmadan iade edilmeli mi?

2000₺ değil 1000₺ bile etmez bence. Ben olsam iade ederdim.

E dabul ederlerse iade et bence. Arctis 1 Wireless güzel kulaklık lakin 2K etmez daha iyi bir model alabilirsin.

Tamamdır az once iade talebi oluşturdum pazartesi kargoya vereceğim neredeyse 18 gündür kullandım umarım iade kabul olur elimde şimdilik Gamepower kulaklık var sanki 2 kulaklık arasında ses farkı yokmuş gibi oyle hissedim olmadı elimdeki ile idare ederim yaz indirimi gelince parayı Steam'de yerim.

Eski kulaklık sapasağlam duruyor: Gamepower Magnus V2 Gaming headset.

Edit sizce bu model alınır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı