6 653139 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 257 6 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar selamlar, Arctis 1 aldım dün kablosuz bir kulaklık ama kablolu olarak da kullanabiliyoruz kablolu kullanırken kulaklığı mikrofon çalışıyor fakat kablosuza geçince mikrofon çalışmıyor. Çözümü bilen varsa yardım eder misiniz?
Arkadaşlar selamlar, Arctis 1 aldım dün kablosuz bir kulaklık ama kablolu olarak da kullanabiliyoruz kablolu kullanırken kulaklığı mikrofon çalışıyor fakat kablosuza geçince mikrofon çalışmıyor. Çözümü bilen varsa yardım eder misiniz?
F Frknfk Megapat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 dostum aynı problemleri yaşıyorum.Çözebildin mi? Frknfk dedi: dostum aynı problemleri yaşıyorum.Çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... sonar uygulamasını silip yükledim çözüldü bende Son düzenleme: 8 Temmuz 2024
dostum aynı problemleri yaşıyorum.Çözebildin mi? Frknfk dedi: dostum aynı problemleri yaşıyorum.Çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... sonar uygulamasını silip yükledim çözüldü bende
6 653139 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 257 12 Temmuz 2024 #3 Frknfk dedi: Dostum aynı problemleri yaşıyorum. Çözebildin mi? Sonar uygulamasını silip yükledim çözüldü bende Genişletmek için tıkla... Tamamdır kanka teşekkür ederim deneyeceğim şimdi
Frknfk dedi: Dostum aynı problemleri yaşıyorum. Çözebildin mi? Sonar uygulamasını silip yükledim çözüldü bende Genişletmek için tıkla... Tamamdır kanka teşekkür ederim deneyeceğim şimdi