SteelSeries Arctis 1 Wireless mikrofon sorunu

Nova79

Decapat
Yeni almış olduğum Arctis 1 Wireless kulaklığın bugün mikrofonundan cızırtı sesinden başka neredeyse hiçbir ses gelmiyor. Çok az bağırınca, mikrofon sesini fulleyince falan geliyor. Başka türlü ses gelmiyor, dün hiçbir sıkıntısı olmayan kulaklık bugün böyle bir sıkıntı verdi, yardımcı olabilir misiniz? Daha alalı 1 hafta olmadı kulaklığı.

Yeni almış olduğum Arctis 1 Wireless kulaklığın bugün mikrofonundan cızırtı sesinden başka neredeyse hiçbir ses gelmiyor. Çok az bağırınca, mikrofon sesini fulleyince falan geliyor. Başka türlü ses gelmiyor, dün hiçbir sıkıntısı olmayan kulaklık bugün böyle bir sıkıntı verdi, yardımcı olabilir misiniz? Daha alalı 1 hafta olmadı kulaklığı.
Bende bu sorun hala devam ediyor. Acaba sen sorunu çözdünmü.

Kulaklığı almayı düşünüyordum içime kurt düşürdü bu konu sorun çözüldü mü ?

Kurulu olan driver'ları değiştirmeyi deneyin. Benim de çalışan mikrofonum yeni sistemde sesi karşı tarafa cızırtılı ve az miktarda iletiyordu. Driver'ı güncelledim sorunum çözüldü.

Arkada mikrofon kapatma var, onu kapatmış olabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı