SteelSeries Arctis 1 Wireless mikrofonu sadece takıp çıkarılırken ses veriyor

Dianaaa

Femtopat
Daha fazla  
1 yıldır SteelSeries Arctis 1 Wireless kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun yaşadım sadece takıp çıkartırken ses alıyor.
Ses testi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mikrofonun kendi jackı var diye tahmin ediyorum yüzeyler birbirine sürterken, pin değmemesi gereken bir yere değip cızırtı yapıyor normal bir şey. Çözülebilecek bir şey değil belki çok dikkatli sürtmeden takarsınız tam ortadan anca o zaman olur.

Bir anda olabilecek bir şey mi peki bu sorun mikrofonun kendi jacki var doğru taktığım yerle mi yoksa mikrofonla mı sorun vardır sizce

Bir anda olabilecek bir şey mi peki bu sorun mikrofonun kendi jacki var doğru taktığım yerle mi yoksa mikrofonla mı sorun vardır sizce.

Bende şu an Arctis Nova 1 var, çıkmıyor, içine giriyor. Yine dediğin gibi ses çıkıyor. Aldığımdan beri eskisi gibi çıkıyordu. Kullandığımdan beri hep yapıyordu. Şahsi düşüncem, sen daha önce dikkat etmemiş olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…