SteelSeries Arctis 1 Wireless vs Logitech G Pro X

Bütçe
2100

forzen

Hectopat
Daha fazla  

SteelSeries Arctis 1 Wireless - kablosuz oyun kulaklık - USB-C kablosuz - çıkarılabilir clearcast mikrofon - PC, PS4, PS5 Nintendo Switch, Android için Amazon.com.tr

Normalde SteelSeries almayı planlıyordum kablosuz olması daha iyi ama bu dikkatimi çekti sizce hangisi tercih edilir. Ya da başka tavsiyeniz var mı?

G PRO X'in çoğu yerinde çelik ve kaliteli plastik kullanılmış SteelSeries'in çok çok üstünde. 2. olarak söylemem gerekli ki bir kulaklık eğer kulağına oturmuyorsa çok rahatsız olabilirsin. Kumaş pedler kaygan olduğu için kulağından çok rahat düşebilir ancak G PRO X de hem kaymaz rhaat deri pedler, hem de kutu içeriğinde olan kumaş pedleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. 3. olarak Logitech yazılım olarak SteelSeries'den çok daha iyi. Logitech G HUB sayesinde Surround ekolayzer gibi birçok güzel özelliğe erişebilirsin. Ayrıca Blue voice teknolojisi sayesinde G PRO X'in mikrofonu çok üst düzeylerde. Kısacası her yönünden Logitech SteelSeries'i darmaduman eder muhtemelen. SteelSeries'in kulaklıklarını denemedim ve G PRO X aldım ve hala çok memnunum. Ancak aldıktan sonrası için sana bir uyarım olacak. G PRO X'in yanındaki çelik LoL işareti olan yere dokunmamaya çalış. O kısmı aynı banyo kesesi gibi ölü deriyi alıyor ve orada hapsediyor ve çıkarması çok güç. Görüntü olarak kötü gözüküyor bundan dolayı. Görüntüye önem vermiyorsan bile emin ol satarken o yanlar pisse çok kulanılmış gözükür kulaklık. İyi alışverişler!

Teşekkürler. Bir sorum olacak peki kablolarda dolanma, yırtılma tarzı sorunlar oldu mu peki?

Hocam bunun normali ile bir farkı var mıdır çünkü normali daha pahalı iken bu daha ucuz? FPS oyunlarında tercih edilebilir bir kulaklık mı? Bir de rahatmı kulaklık ben kepçeyim beni rahatsız eder mi?

Son düzenleme:

Öncelikle kulaklığın kozmetik dışında bir farkı yok. Fiyatının daha az olmasının nedeni renkten ve temadan dolayı saha az satılması ve daha fazla stok olması. Çoğu insana siyah daha çok hitap eder. Ancak bana sorarsan LoL edition modeldeki deri yazılar olsun renkli dikişler olsun daha fazla uğraşılmış ve güzel duruyor açıkçası. Bendede LoL edition var zaten.

G PRO X benim gördüğüm en rahat kulaklıklardan biriydi. Benim kulağımı ağrıtmadı ancak sizde sorun çıkarsa daha yumuşak ve hafif kumaş pedlere geçiş yapabilirsiniz.

Kablo sorusuna gelirsek çok kaliteli ve dayanıklı diyebilirim. Örneğin ben kulaklığın kablosunu kasanın önüne taktığım için kablo çok uzun kalıyor ve bazen kablo sandalyenin altına sıkışabiliyor. Bende bu kadar olay olmasına rağmen aşınma bile görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…