R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Haziran 2022 #1 SteelSeries Arctis 3 2019 model kulaklığa sahibim. Kulaklığın yazılımını kaldırmışlar bu sürümde, Realtek üzerinden kontrol etmek zorunda kalıyorum. Stereo olarak kullandığımda mikrofon seçeneği gözüküyorken 7.1 açtığımda gözükmüyor. 7.1 açıkken. Stereo açıkken. Son düzenleme: 22 Haziran 2022
SteelSeries Arctis 3 2019 model kulaklığa sahibim. Kulaklığın yazılımını kaldırmışlar bu sürümde, Realtek üzerinden kontrol etmek zorunda kalıyorum. Stereo olarak kullandığımda mikrofon seçeneği gözüküyorken 7.1 açtığımda gözükmüyor. 7.1 açıkken. Stereo açıkken.
C cenvais Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #2 Sorunu çözdün mü? Aynısını yaşıyorum.
R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2024 #3 cenvais dedi: Sorunu çözdün mü? Aynısını yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklık sorunlu direkt. 7.1 açılınca bile pek bir fark olmuyor zaten. Stereo kullanın boş verin.
cenvais dedi: Sorunu çözdün mü? Aynısını yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklık sorunlu direkt. 7.1 açılınca bile pek bir fark olmuyor zaten. Stereo kullanın boş verin.
C cenvais Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #4 revcomrade dedi: Kulaklık sorunlu direkt. 7.1 açılınca bile pek bir fark olmuyor zaten. Stereo kullanın boş verin. Genişletmek için tıkla... Benim kulaklığım razer ama realtekten stereoya alınca kulaklığın kendi sürücüsü 7.1 kullanıyor zaten. Mikrofonu sadece realtekten aktifleştiriyorum. Bilgisizliktenmiş yani benimki.
revcomrade dedi: Kulaklık sorunlu direkt. 7.1 açılınca bile pek bir fark olmuyor zaten. Stereo kullanın boş verin. Genişletmek için tıkla... Benim kulaklığım razer ama realtekten stereoya alınca kulaklığın kendi sürücüsü 7.1 kullanıyor zaten. Mikrofonu sadece realtekten aktifleştiriyorum. Bilgisizliktenmiş yani benimki.