Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 13 Nisan 2020 #11 Levii dedi: Açık konuşmak gerekirse telefon kulaklığı dışında hiçbir şekilde kulaklık kullanmadım . Alacağım kulaklık fark ettirsin istiyorum içten içe Genişletmek için tıkla... O zaman kesinlikle almalısın. Pişman edeceğini zannetmem. Aksine "Ben şimdiye kadar kulaklık kullanmamışım be" diyebilirsin.
Levii dedi: Açık konuşmak gerekirse telefon kulaklığı dışında hiçbir şekilde kulaklık kullanmadım . Alacağım kulaklık fark ettirsin istiyorum içten içe Genişletmek için tıkla... O zaman kesinlikle almalısın. Pişman edeceğini zannetmem. Aksine "Ben şimdiye kadar kulaklık kullanmamışım be" diyebilirsin.
Levii Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2020 #12 Rafi Hızlı dedi: O zaman kesinlikle almalısın. Pişman edeceğini zannetmem. Aksine "Ben şimdiye kadar kulaklık kullanmamışım be" diyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Karar verdim alıcam teşekkür ederim yorumların ve ayırdığın zaman içim :d
Rafi Hızlı dedi: O zaman kesinlikle almalısın. Pişman edeceğini zannetmem. Aksine "Ben şimdiye kadar kulaklık kullanmamışım be" diyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Karar verdim alıcam teşekkür ederim yorumların ve ayırdığın zaman içim :d