SteelSeries Arctis 3 2019 Edition ses açısından nasıl?

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
Sorum başlıkta da olduğu gibi 300-350 TL bandında dikkatimi çeken kulaklık Arctis 3 oldu. Fakat kulaklık için bazı kişiler ses oldukça yetersiz diyorlar, bazı kullanıcılar ise kulaklığın sesini gayet yerli yerinde buluyorlar, sizce Arctis 3 ses açısından alıcıyı üzer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımda 2019 olmayan var, ben de o tarz bir kulaklık alacaktım PC'de oyun ve içerik tüketimi için. Karşıma Anker Q10 çıktı Cuma indirimlerinde ve 200TL'e aldım %50 indirim ile. Hayatımın en doğru kararını verdiğimi düşünüyorum. Evet kablosuz olarak PC'me bağlamak için aldığım 20TL'lik dandik bluetooth dongle ile mikrofonunu kullanamasam da, kablolu şekilde bağladığımda da kullanamasam da 15TL'e aldığım yaka mikrofonu ile son derece güzel şekidle kulaklığımı kullanabiliyorum. Ben arkadaşımdakini de yeterli süre deneyimlediğim için müzik ve film olarak olaya baktığımızda benim Anker Q10 bende SSA 3'ü yok eder. Oyun olarak da tekrar karşılaştırmam lazım ama yine bence hissiyat olarak benim kulaklığım yine yok eder.

Demem o ki; alacağınız kulaklık ile oyun-müzik-video tüketecekseniz, çok üst seviye dışınad giriş seviyelerde ben 7.1 sanal muhabbeti vs. sallamasyon olduğunu düşünüyorum. Çok üst seviye kulaklık almadıkça bende müzik için üretilmiş bir kulaklık bunlardan daha kaliteli ses veriyor. Hepsini geçtim, Anker Q10 65-70 saat kablosuz şekilde kullanım da sunuyor :) Kendi düşüncemi yazdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı