Steelseries Arctis 3 2019 için ses kartı gerekli mi?

ahmetongl

Decapat
Ürün ilk geldiğinde sesi çok az geldiği için servise yolladım, değişim yaptılar 20 gün içinde. Kulaklık acaba ses kartından mı az ses verdi kulaklığı nasıl test edebilirim? Anakartımın ses kartını kullanıyorum. Anakartım ASUS Prime B450M-K. Ses kartı gerekli mi? (Trabzondayım kulaklık İstanbul'da komşumda test edemem).

arctis 3 ün eski versionunu laptopta kullanıyorum ve açıkçası rahatlığı dışında pek te bir artısını göremedim ses kasma konusunda. ancak hoparlör simgesine sag click yapıp ses karıştırıcosını açıp geliştirmeler kısmından gürültü dengeleme ta da loudness equalization ayarını aktşf hale getirdiğinizde kayda değer ses artışı oluyor. bende laptop ve ALC269 ses yongası olduğu için çok iyi performans alamıyorum. bu yğzden ses kartlı ürünler bakıyorum.

arctis 3 ün eski versionunu laptopta kullanıyorum ve açıkçası rahatlığı dışında pek te bir artısını göremedim ses kasma konusunda. ancak hoparlör simgesine sag click yapıp ses karıştırıcosını açıp geliştirmeler kısmından gürültü dengeleme ta da loudness equalization ayarını aktşf hale getirdiğinizde kayda değer ses artışı oluyor. bende laptop ve ALC269 ses yongası olduğu için çok iyi performans alamıyorum. bu yğzden ses kartlı ürünler bakıyorum.
Benim ses kartım ne acaba ve Asus B450M-K ses kartı yeterli mi?
İtopya sitesinde anakart açıklamasında ses kartının SupremeFX çipine sahip olup 7.1 kanal sayısına sahip olduğu gözüküyor. Galiba destekliyor. Destekliyorsa kulaklığı ön jaka mı arkaya mı takmalıyım?
Güncel
@Jira Siz bu kulaklık konusunda bilgilisiniz. Yardım edin lütfen.
@Jira
@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Aynı anakart ve kulaklığa sahibim. Realtek ses sürücüsü ile çakışma problemi bu. Birkaç ay önce sürücü güncellemesi ile çözmüştüm. Şimdi tekrar etti ve bu kez düzeltemedim. Kalıcı bir çözüm varsa paylaşırsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı