Art3oN

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, "MSI GV72 7RD-882XTR" model bir laptop kullanıcısıyım. Laptopım için Jabra 1500 BIS MONO kulaklığını yaklaşık 2 seneden beri kullanmaktaydım fakat vadesi dolması durumundan ötürü yeni bir kulaklık almaya karar verdim. Ortalama 1000-1500 TL civarındaki kablolu kulaklıkları araştırdığımda da başlıkta da belirtmiş olduğum 2 model arasında:
-SteelSeries Arctis 3 2019
-Logitech G432
Kaldım değerli önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Kulaklığın kullanım amacı: Zaman zaman Twitch'den yayın açıyorum bu sebepten ötürü mikrofon kalitesi benim için çok önemli. Ek olarak da Müzik, video ses kaliteside doğal olarak kriterlerimin arasında.
Konu başlığı içerisinde 2 donanım arasında önermiş olduğunuz modelin +larını -lerini de dile getirirseniz çok sevinirim

Dosya Ekleri

• Steelseries Arctic 3.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 51
  • logitech-g432.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 68
Yorumunuz için çok teşekkürler peki bahsetmiş olduğum kulaklıklar arasında - yanları hakkında bilgileriniz mevcut mu ?
Logitech olanı deneyimlemedim, fakat arctics 3 ses açısından memnun kaldığım bir kulaklık değildi. Yorumları da genelde iç acıcı değil. Arctics 5 daha olumlu sonuçlar veriyor fakat fiyat olarak sizin bütçe aralığında değil.

Blackshark v2 şuan kendi kullandığım ve memnun olduğum bir kulaklık, önerenlerde arctics 3 e göre daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…