aliyil Femtopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #1 Arctis 3 kulaklığımın kablosu koptu. Hangi kablo diyeceksiniz, kulaklığa giren 3.5 mm jak çıkışlı olan kablo. Garantisi devam ediyor. Kablo bulabilir miyim? Garantiye nasıl ulaşabilirim? Ürünü İtopya'dan aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2021
Arctis 3 kulaklığımın kablosu koptu. Hangi kablo diyeceksiniz, kulaklığa giren 3.5 mm jak çıkışlı olan kablo. Garantisi devam ediyor. Kablo bulabilir miyim? Garantiye nasıl ulaşabilirim? Ürünü İtopya'dan aldım.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 15 Şubat 2021 #2 Despec Bilgisayar diye biliyorum. Garanti ücret ile yapar ama. AliExpress üzerinden alınıyordu sanırım. 4.4US $ 21% OFF|Yedek Stereo ses kablosu uzatma kablosu Arctis 3 5 7 9X Pro kablosuz oyun kulaklık kulaklık|Kulaklık Aksesuarları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Despec Bilgisayar diye biliyorum. Garanti ücret ile yapar ama. AliExpress üzerinden alınıyordu sanırım. 4.4US $ 21% OFF|Yedek Stereo ses kablosu uzatma kablosu Arctis 3 5 7 9X Pro kablosuz oyun kulaklık kulaklık|Kulaklık Aksesuarları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 15 Şubat 2021 #3 246941 dedi: Despec Bilgisayar diye biliyorum. Garanti ücret ile yapar ama. AliExpress üzerinden alınıyordu sanırım. 4.4US $ 21% OFF|Yedek Stereo ses kablosu uzatma kablosu Arctis 3 5 7 9X Pro kablosuz oyun kulaklık kulaklık|Kulaklık Aksesuarları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Hocam aynısının Arctis 1 versiyonu var mı?
246941 dedi: Despec Bilgisayar diye biliyorum. Garanti ücret ile yapar ama. AliExpress üzerinden alınıyordu sanırım. 4.4US $ 21% OFF|Yedek Stereo ses kablosu uzatma kablosu Arctis 3 5 7 9X Pro kablosuz oyun kulaklık kulaklık|Kulaklık Aksesuarları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Hocam aynısının Arctis 1 versiyonu var mı?