SteelSeries Arctis 3 7.1 2019, 379 TL'ye Alınır mı?

09alperpc09

Centipat
Arkadaşlar Cloud 2 alacaktım ama vazgeçtim. Corsair HS60'a baktım ama 7.1 siz HS 50'nin aynısı. Sizce Cloud 2'nin ucuzlaması mı bekliyeyim mi? (Sanmam) yoksa 379 TL + kargo ücretine SteelSeries alayım mı kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütçen 400 TL ise Cloud 2'nin ucuzlayacağını zannatmiyorum o yüzden Arctis 3 almanı tavsiye ederim fakat Arctis 3'te ses kartı var mı, bilmiyorum yoksa içinde ses kartı bulunan bir model almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütçen 400 TL ise Cloud 2'nin ucuzlayacağını zannatmiyorum o yüzden Arctis 3 almanı tavsiye ederim fakat Arctis 3'te ses kartı var mı, bilmiyorum yoksa içinde ses kartı bulunan bir model almanızı tavsiye ederim.
Vazgeçtim almaktan Türkiye'den hiçbir şey alınmaz 40 dolar yurt dışında bizim burda 400 lira where is the adalet cloud 2 ucuzlaması mı bekliyecegim black friday de ucuzlarsa alır ne diyeyim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı