SteelSeries Arctis 3 7.1 Açınca Mikrofon Çalışmıyor

Makaleler
3
Bir ay kadar önce Arctis 3 aldım ve kulaklıkta Realtek HD Audio Yöneticisi'nden 7.1 açınca mikrofon takılı olmasına rağmen çalışmıyor. Bugün birkaç ayar karıştırdım böyle oldu. Nasıl 7.1 açıkken mikrofonu da açabilirim?

Stereo ve dört kanallı seste iken mikrofon çalışıyor. Onda da kendi sesimi duyuyorum. Bunu nasıl çözerim?

Son olarak bu Realtek nasıl güncellenir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunumun oyun kayıt cihazı olan milrofon ile ölmesinden ötürü oyun kayıt cihazları bölünme açtım fakat sevgili modaratörümüz doğru yerde açmama rağmen taşıyıp üstüne ceza vermiş.

Sorunla alakalı söyle bir şey keşfettim. Realtek HD Audio Yöneticisi ile 7.1 açtığımda oluyor bu sıkıntı. Steelseries Engine 3 ile olmuyor. Realtek HD Audio stereo olarak kalsa ve ben Steelseries Engine 3'den 7.1'i açsam bir sıkıntı olur mu? Yani sadece ordan açsam yine de açılır mı?

@Jira @Nazım Paşa @Mr.Acar @Asım Demir

Zaten sadece Engine'den açın. En baştan Realtek'e dokunmasaydınız keşke.
Kulaklığın kendi yazılımını kullanın. Realtek HD Audio üzerinden bir işlem yapmayın.
Teşekkür ederim. Ben bu Realtek'i nasıl eski ayarlarına döndürebilirim? Yani sıfırlama gibi bir şey var mı? Dün sürücüsünü güncelledim.

Sorunumun oyun kayıt cihazı olan milrofon ile ölmesinden ötürü oyun kayıt cihazları bölünme açtım fakat sevgili modaratörümüz doğru yerde açmama rağmen taşıyıp üstüne ceza vermiş.
Mikrofon oyun kayıt cihazı değildir, ses oyun değildir.
Oyun kayıt cihazı olarak adlandırdığımız cihazlar, doğrudan görüntü aygıtlarından görüntüyü alıp kaydeden cihazlardır.
Teşekkür ederim. Ben bu Realtek'i nasıl eski ayarlarına döndürebilirim? Yani sıfırlama gibi bir şey var mı? Dün sürücüsünü güncelledim.
Program Ekle veya Kaldır'dan değiştir diyerek onarma seçeneğini yapın. İşe yaramazsa güncel sürücüyü gelişmiş seçenekle kurup sıfır kurulum yapın.
Realtek ile kullandığınız herhangi bir cihaz yoksa, sürücüyü tamamen kaldırın.

Mikrofon oyun kayıt cihazı değildir, ses oyun değildir.
Oyun kayıt cihazı olarak adlandırdığımız cihazlar, doğrudan görüntü aygıtlarından görüntüyü alıp kaydeden cihazlardır.

Program Ekle veya Kaldır'dan değiştir diyerek onarma seçeneğini yapın. İşe yaramazsa güncel sürücüyü gelişmiş seçenekle kurup sıfır kurulum yapın.
Realtek ile kullandığınız herhangi bir cihaz yoksa, sürücüyü tamamen kaldırın.
Sifir kurulunu yaptım fakat ise yaramadı. Realtek ile kullandığım cihaz yok. Kaldırsam ses gider mi?

Realtek'i kaldırabilirsiniz. Ürünün kendi ses kartı ve yazılımı olduğu için, Realtek'e ihtiyaç yok.
Normalde kaldırılmasını önermem fakat SteelSeries'in yazılımı ile birçok konuda sıkıntı çıkartıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı