Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Ağustos 2020 #1 Ürünün yaklaşık 5 ay garantisi mevcut. İhtiyaç fazlası olduğundan satıyorum. İstediğim fiyat 450 TL. Ciddi alıcıya indirim yapabilirim. EFT - Havale ile ödemesini alabilirim. Para yattıktan hemen sonra kargolamasını Türkiye içi her yere yapabilirim. Buradan ulaşabilirsiniz. Güvenilirlik konusunda endişe etmenize gerek yok. Daha önce forumda bu şekilde çok fazla ürün sattım, karşılıklı güven sağlarım. Ürünün incelemesini de yapmıştım: Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset İncelemesi - Technopat Sosyal
Ürünün yaklaşık 5 ay garantisi mevcut. İhtiyaç fazlası olduğundan satıyorum. İstediğim fiyat 450 TL. Ciddi alıcıya indirim yapabilirim. EFT - Havale ile ödemesini alabilirim. Para yattıktan hemen sonra kargolamasını Türkiye içi her yere yapabilirim. Buradan ulaşabilirsiniz. Güvenilirlik konusunda endişe etmenize gerek yok. Daha önce forumda bu şekilde çok fazla ürün sattım, karşılıklı güven sağlarım. Ürünün incelemesini de yapmıştım: Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset İncelemesi - Technopat Sosyal