SteelSeries Arctis 3 alınır mı?

Bütçe
0-1100

zombievalentine

Centipat
Daha fazla  
Kulaklığım bozuldu ve yeni bir kulaklık almayı düşünüyordum. Bu kulaklık her yerde karşıma çıktı ve görünüşü gerçekten hoşuma gitti. Hem oyun hem de müzik için bir kulaklık arıyordum ve Arctis 3 bana uygun geldi. Fiyatı da karşılayabileceğim bir kulaklık. Forumlarda okudum fakat emin olamadım buraya sormak istedim, bazı kişiler kulaklığı çok beğenmiş bazıları hiç beğenmemiş. Mikrofonu da bana güzel geldi. Almaya değer mi? Veya yine aynı fiyat aralığında alabileceğim benzer bir kulaklık var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis 3'e maalesef parası değmiyor. Arctis Prime'a bakabilirsin veya muadili bir marka araştır.

Bu daha iyi bir seçim olur Arctis 3 biraz pahalı parasını hak etmiyor.

Sesi az geliyor demişler. Siz kullanıyor musunuz? Ben çok sesli müzik dinleyen biriyim ve sesiyle ilgili birçok yorum var.

Sesi az geliyor demişler. Siz kullanıyor musunuz? Ben çok sesli müzik dinleyen biriyim ve sesiyle ilgili birçok yorum var.

Bu modeli değil ama bir alt modeli olan blackshark V2 X'i kullanıyorum ve ses düzeyi öyle çok yüksek değil. Belki o konuda tatmin etmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…