Kulaklığım bozuldu ve yeni bir kulaklık almayı düşünüyordum. Bu kulaklık her yerde karşıma çıktı ve görünüşü gerçekten hoşuma gitti. Hem oyun hem de müzik için bir kulaklık arıyordum ve Arctis 3 bana uygun geldi. Fiyatı da karşılayabileceğim bir kulaklık. Forumlarda okudum fakat emin olamadım buraya sormak istedim, bazı kişiler kulaklığı çok beğenmiş bazıları hiç beğenmemiş. Mikrofonu da bana güzel geldi. Almaya değer mi? Veya yine aynı fiyat aralığında alabileceğim benzer bir kulaklık var mı?
En ucuz Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.639,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu daha iyi bir seçim olur Arctis 3 biraz pahalı parasını hak etmiyor.
En ucuz Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.639,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu daha iyi bir seçim olur Arctis 3 biraz pahalı parasını hak etmiyor.