Sennheiser GSP 300 kullanıyorum şuanda itopyada 479 tl. 500 tl ye kadar alınabilcek sağlam oyuncu kulaklığı. Ses kartın yeterliyse tavisye ederim. Ses kartın yeterli değilse kulaklık dahilinde ses kartlı modellere bakabilirsin.
Arctis 7 var EQ ayarlarının tutturamadım. Yoksa aralarında pek fark yok. EQ ayarınıda bulduğumda 10 numara bi kulaklık ama bilseydim. Alırken düşünürdüm.
Arctis 7 var eq ayarlarının tutturamadım. Yoksa aralarında pek fark yok. Eq ayarınıda bulduğumda 10 numara bir kulaklık ama bilseydim. Alırken düşünürdüm.
Bana kalırsa Logitech'e kulaklık konusunda bulaşma. 500 TL'ye kadar olan kulaklıkları cidden çöp ve orta düzey. Sana şöyle diyebilirim Razer'in kulaklıkları bile Logitech'den daha iyi.
Kulaklık modelleri hakkında öneri yapacak kadar bilgim yok maalesef. Arctis 3 kullanıyorum, onun hakkında merak ettiğin bir şey varsa cevaplayabilirim.
sennheiser hd400s aldım oyuncu kulaklıkları bana çok marketing geliyor müzik dinlemekte önemli ama ses kartınızın iyi olması lazım anakartınızda ses yongası kalitesizse çok iyi performans alamazsınız.