G Gadevor Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Bugün elime SteelSeries Arctis 3 geldi. Jak girişini laptopa ve telefona takdım cihaz algılandı fakat kulağıma ses gelmedi. Bunun çözümü nedir?
Bugün elime SteelSeries Arctis 3 geldi. Jak girişini laptopa ve telefona takdım cihaz algılandı fakat kulağıma ses gelmedi. Bunun çözümü nedir?
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.540 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #2 Kulaklığın yan tarafında bir tekerlek var ses seviyesini ayarlamaya yarıyor. Onun kapalı olmadığını kontrol edin.
Kulaklığın yan tarafında bir tekerlek var ses seviyesini ayarlamaya yarıyor. Onun kapalı olmadığını kontrol edin.
G Gadevor Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #3 Pluxy01 dedi: Kulaklığın yan tarafında bir tekerlek var ses seviyesini ayarlamaya yarıyor. Onun kapalı olmadığını kontrol edin Genişletmek için tıkla... Kapalı değil baktım.
Pluxy01 dedi: Kulaklığın yan tarafında bir tekerlek var ses seviyesini ayarlamaya yarıyor. Onun kapalı olmadığını kontrol edin Genişletmek için tıkla... Kapalı değil baktım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 30 Nisan 2021 #4 3.5mm kablo ile mi taktın? Kulaklığın üstündeki, 3.5mm port sesi dışarı vermek için. Kendi özel kablosunu kullanman gerek.
3.5mm kablo ile mi taktın? Kulaklığın üstündeki, 3.5mm port sesi dışarı vermek için. Kendi özel kablosunu kullanman gerek.
G Gadevor Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #5 Recep Baltaş dedi: 3.5mm kablo ile mi taktın? Kulaklığın üstündeki, 3.5mm port sesi dışarı vermek için. Kendi özel kablosunu kullanman gerek. Genişletmek için tıkla... Tek jak girişim olduğu için 2 numaralı kabloyu kullandım. Dosya Ekleri Screenshot_20210430-130213_Drive.jpg 32,1 KB · Görüntüleme: 79
Recep Baltaş dedi: 3.5mm kablo ile mi taktın? Kulaklığın üstündeki, 3.5mm port sesi dışarı vermek için. Kendi özel kablosunu kullanman gerek. Genişletmek için tıkla... Tek jak girişim olduğu için 2 numaralı kabloyu kullandım.