Steelseries Arctis 3 CS:GO'da yüksek tiz sesi

faceitlife

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben geçen gün Arctis 3 ürününü aldım. Ürün müzik dinlerken vs iyi ancak ayarları yapmama rağmen CS:GO'da bayağı rahatsız ediyor. Yani tiz ses çok fazla ayarları internettekiler gibi yaptım ancak pek bir fayda olmadı. Tiz seslere hiç dayanamıyorum ve enteresan bir şekilde silah sesleri aşırı yüksek. Bu sebepten ayak sesleri çok fazla geri planda kalıyor. Bir çözümü falan var mı bunun acaba? Yoksa iade etmek zorunda kalıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarları yanlış yapmış olabilirsin youtubeda cs-go için ayarlar mevcut silah vs. seslerini azaltıp ayak seslerine odaklamayı gösteren videolar var. Belki bilirsin Cantuğ Özsoy yani Unlost bi videosu vardı ona baka bilirsin. Birde kulaklıktan memnun musun? Bende 7 modelini düşünüyorum da.

Ayarları yanlış yapmış olabilirsin youtubeda cs-go için ayarlar mevcut silah vs. seslerini azaltıp ayak seslerine odaklamayı gösteren videolar var. Belki bilirsin Cantuğ Özsoy yani Unlost bi videosu vardı ona baka bilirsin. Birde kulaklıktan memnun musun? Bende 7 modelini düşünüyorum da.
Yani bence eksikleri bazılarına göre artı olabiliyor. Mesela bana fazla rahat geldi siberia 200 gibi kafayı rahatsız etmeyecek şekilde sarmasinı düşünüyordum ama hiç sarmıyor bu yüzden müziklerde baslar yetersiz kalıyor ama bu benim görüşüm. Ses olarak ayarları yapınca müzik modunda ses gayet güzel ancak oyunda internetteki ayarları yapmama rağmen kulağımı rahatsız ediyor tiz sesler fazla başım ağrıyor buda benden kaynaklı olabilir bu zamana kadar kullandığım kulaklıklar tiz sesleri çok az veriyordu buda beni yormuyordu, inşallah alışırım buna ama beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım, ben yabancı forumlarda araştırdım ses kalitesi cloud 2 den yüksek olduğu söyleniyor ona güvenerek aldım. En büyük artısı mikrofon çok çok iyi. Ben 30 liralık kulaklıklardan buna geçtim beklentiyi fazla büyük tutmuş olabilirim :)

Arkadaşlar merhaba ben geçen gün Arctis 3 ürününü aldım. Ürün müzik dinlerken vs iyi ancak ayarları yapmama rağmen CS:GO'da bayağı rahatsız ediyor. Yani tiz ses çok fazla ayarları internettekiler gibi yaptım ancak pek bir fayda olmadı. Tiz seslere hiç dayanamıyorum ve enteresan bir şekilde silah sesleri aşırı yüksek. Bu sebepten ayak sesleri çok fazla geri planda kalıyor. Bir çözümü falan var mı bunun acaba? Yoksa iade etmek zorunda kalıcam.
Bende de pubg de tiz sesleri çok geliyor gibi hissediyorum. Mikrofonda da aynı gidiyor iade edemiyorum 14 gün geçti, garantiye yollasam mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı