SteelSeries Arctis 3 handsfree Bluetooth CS:GO ses sorunu

salih.tb

Femtopat
Daha fazla  
Kulaklıktan memnun olmakla beraber Bluetooth kulaklıkların bildiğiniz üzere 2 girişi oluyor. Arctis 3 Bluetooth stereo CS:GO'da sesleri güzel veriyor ancak mikrofon olarak bilgisayarın mikrofonunu kullanabiliyorum sadece. Handsfree'de ise sesler çok kötü geliyor ancak kulaklığın mikrofonunu kullanabiliyorum. (Discord kullanıyorum aynı zamanda her iki durumda da) çözümünüz var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Ayarları > Sistem > Ses kısmından Çıkış olarak Arctis 3 Stereo, giriş olarak da Arctis 3 Hands-Free seçeneğini seçip dener misiniz? Bu şekilde ikisini de sorunsuz kullanabilmeniz lazım.

@salih.tb

Son düzenleme:
Allah Allah, olması lazımdı. Discord ayarlarından da kontrol edin, çıkış Stereo giriş Hands-Free olmalı. Olması lazımdı.
Öyle yapınca konuşanları duyamıyorum maalesef sesim gidiyor ama ben onları duyamıyorum. İnternette de oldukça araştırdım ancak bulamadım. Windows 10 ile bluetooth kulaklıklar biraz sıkıntılı gördüğüm kadarıyla.

Bilemedim hocam maalesef. Aynı sorunu ben de AKG N200 Wireless ve JBL T500BT işe yaşıyordum, bu yöntemle çözmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…