Kulaklıktan memnun olmakla beraber Bluetooth kulaklıkların bildiğiniz üzere 2 girişi oluyor. Arctis 3 Bluetooth stereo CS:GO'da sesleri güzel veriyor ancak mikrofon olarak bilgisayarın mikrofonunu kullanabiliyorum sadece. Handsfree'de ise sesler çok kötü geliyor ancak kulaklığın mikrofonunu kullanabiliyorum. (Discord kullanıyorum aynı zamanda her iki durumda da) çözümünüz var mı acaba?
Windows Ayarları > Sistem > Ses kısmından Çıkış olarak Arctis 3 Stereo, giriş olarak da Arctis 3 Hands-Free seçeneğini seçip dener misiniz? Bu şekilde ikisini de sorunsuz kullanabilmeniz lazım. @salih.tb
Windows Ayarları > Sistem > Ses kısmından Çıkış olarak Arctis 3 Stereo, giriş olarak da Arctis 3 Hands-Free seçeneğini seçip dener misiniz? Bu şekilde ikisini de sorunsuz kullanabilmeniz lazım. Eki Görüntüle 833031 @salih.tb
Öyle yapınca konuşanları duyamıyorum maalesef sesim gidiyor ama ben onları duyamıyorum. İnternette de oldukça araştırdım ancak bulamadım. Windows 10 ile bluetooth kulaklıklar biraz sıkıntılı gördüğüm kadarıyla.
Öyle yapınca konuşanları duyamıyorum maalesef sesim gidiyor ama ben onları duyamıyorum. İnternette de oldukça araştırdım ancak bulamadım. Windows 10 ile bluetooth kulaklıklar biraz sıkıntılı gördüğüm kadarıyla.