B4Rb Picopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #1 Merhabalar, Arctis 3'ün ana kablosunu kopardım ve yeni bir kablo arayışına girdim ama sitesinde ülkeye satış olmadığı yazıyor. Ben de kendi imkanlarımla arıştırdım ve bu kabloyu buldum: AldımGeldi 3.5mm Jack Stereo Micro Usb To Aux Çevirici Dönüştürücü Ara Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bu kablo olur mu veya orijinal kablosunu Türkiye'de bulabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2021
Merhabalar, Arctis 3'ün ana kablosunu kopardım ve yeni bir kablo arayışına girdim ama sitesinde ülkeye satış olmadığı yazıyor. Ben de kendi imkanlarımla arıştırdım ve bu kabloyu buldum: AldımGeldi 3.5mm Jack Stereo Micro Usb To Aux Çevirici Dönüştürücü Ara Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bu kablo olur mu veya orijinal kablosunu Türkiye'de bulabilir miyim?
Captain Jhon Price Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 208 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #2 O arctis 3 kablosu değil jaktan micro usbye dönüştürücü kablo arctis 3 kablosu bu: SteelSeries Arctis 3 Ve 5 Için Kablo 1.2m (8-pin/4-pole, 3.5mm Jak Uç) Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Arctis 3 Ve 5 Için Kablo 1.2m (8-pin/4-pole, 3.5mm Jak Uç) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Fiyatı pahalı ama başka yerde bulamadım. Fakat olsa da yüksek ihtimal bu fiyatlarda olur. Aliexpresste falan da var 40-50 tlye çakma kablolar var fakat alanlar yorumlarında orijinal yazmış. Bu orijinal kablonun fotoğrafı diğer kablolarla biraz karşılaştırısanız anlarsınız zaten. Son düzenleme: 19 Ekim 2021
O arctis 3 kablosu değil jaktan micro usbye dönüştürücü kablo arctis 3 kablosu bu: SteelSeries Arctis 3 Ve 5 Için Kablo 1.2m (8-pin/4-pole, 3.5mm Jak Uç) Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Arctis 3 Ve 5 Için Kablo 1.2m (8-pin/4-pole, 3.5mm Jak Uç) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Fiyatı pahalı ama başka yerde bulamadım. Fakat olsa da yüksek ihtimal bu fiyatlarda olur. Aliexpresste falan da var 40-50 tlye çakma kablolar var fakat alanlar yorumlarında orijinal yazmış. Bu orijinal kablonun fotoğrafı diğer kablolarla biraz karşılaştırısanız anlarsınız zaten.