SteelSeries Arctis 3 kulaklığın kablosu koptu

FERHATZE3K

Kilopat
Arctis 3 kulaklığımın kulaklığa takılan kablosu koptu ve yenisini ne kadar arasamda bulamıyorum. Kulaklığımda AUX bağlantısı var fakat AUX bağlantısında mikrofon calısmıyor. Kabloyu nereden bulabilirim uzun süredir arıyorum bulamadım kabloyu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutusunda bulunan garanti belgesindeki numarayı arayıp (sanırım ithalatçısı Despec Bilgisayar) onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Bahsettiğiniz kablo bu mu yoksa buna takılan kablo mu?

Kutusunda bulunan garanti belgesindeki numarayı arayıp (sanırım ithalatçısı Despec Bilgisayar) onlarla iletişime geçebilirsiniz.

hayır bu kablo değil.bu kablo uzatma kablosu benim bahsettiğim kulaklığa takılan kablo.
Servise gönderin. Onlarda kablo bulunur.
kulaklığımda herhangi bir sorun yok.sadece kablosu bozuldu.

hayır bu kablo değil.bu kablo uzatma kablosu benim bahsettiğim kulaklığa takılan kablo.

kulaklığımda herhangi bir sorun yok.sadece kablosu bozuldu.
Leğim biliyorsanız basit bir şekilde tamiri var, kendi HyperX Cloud 2'mi tamir ettim eskisinden daha iyi çalışıyor bilmiyorsanız da kabloyu alıp bir elektrikçiye leğimletebilirsiniz tabi bu dediklerim garantiden çıkmış ürünler için garantisi var ise garantiye gönderiniz.

garanti belgesindeki numarayı aramayı deniycem.sonucu sizlere bildiririm.
Leğim biliyorsanız basit bir şekilde tamiri var, kendi HyperX Cloud 2'mi tamir ettim eskisinden daha iyi çalışıyor bilmiyorsanız da kabloyu alıp bir elektrikçiye leğimletebilirsiniz tabi bu dediklerim garantiden çıkmış ürünler için garantisi var ise garantiye gönderiniz.
dostum kablo lazım sadece.kulaklığı göndermek bana pek mantıklı gelmedi :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı