Steelseries Arctis 3 kulaklığın sağ tarafı çalışmıyor?

wtrcn

Kilopat
Ben Hepsiburada'dan-Ekostok üzerinden 3 gün önce sipariş verdiğim bu kulaklığı bugün elime aldım.

Büyük bir hevesle açtım kulaklığı Technopat kanalının incelemesini izleyip doğru şekillerde güç kablolarını bağlayıp bilgisayara taktım ve kulaklığın sağ tarafından ses gelmiyordu. Yazılımsaldır herhalde deyip Product Key'i de aktif edip bilgisayara tanıttım kulaklığı yok düzelmedi.

Jakları, güç kablolarını kontrol ettim yok, fayda yok. Sanırım ürün ayıplı mal olarak elime ulaştı ayriyeten kulaklıkta bulunan paylaşım yerine çalışan kulaklık taktım. Aynı sorun onda da vardı onda da sağ taraf çalışmıyordu.

Eğer yazılımsal bir sorunsa ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımı kurmadan önce test yaptınız mı çalışıp çalışmadığı ile ilgili. Kulaklığı başka bir bilgisayar ya da cep telefonunda denediniz mi? Önce kontrolleri sağlayın eğer hala ses gelmiyorsa arızalı olabilir satın aldığınız yer ile görüşün.

Telefonumda denedim,dizüstü bilgisayarımda denedim çalışmıyor.. Hepsiburada'dan almıştım iade formu oluşturdum şimdi, yarın Aras kargoya gittiğimde yardımcı olurlar mı kendileri? ve ürün değişimi sağlanır sağlanır umarım yoksa tüketici haklarına kadar uzayacak...

Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum 14 günlük cayma hakkınız var ki burada hatalı ürün söz konusu direk iade alırlar diye düşünüyorum.
Hocam HB kulaklık hijyenik üründür diye iade almıyor. Ben aldığım kulaklığı, 2 gün sonra iade formu oluşturarak gönderdim. İade almadıkları gibi kutu hasarlı gelmişti. Arızalı ürünü alırlar mı bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…